Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:10:30 Stationsweg Barneveld 3771VC 25376 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

zaterdag 24 maart 2018
TOP NIEUWS

GISTEREN 23|03

HOENDERLOO - Op de Apeldoornseweg in Hoenderloo is vrijdagavond 23 maart een auto uit de bocht gevlogen en tegen meerdere bomen gebotst.

 

Politie, brandweer en ambulance werden omstreeks 21:30 uur opgeroepen. Bij het eenzijdige ongeval is de bestuurder gewond geraakt. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

1/1

GISTEREN 23|03

BARNEVELD - Gemeente Barneveld en Syntus Gelderland introduceren innovatief deelfietsconcept als onderdeel van de mobiliteitsketen Op Station Barneveld Zuid in de wijk Veller is een carrousel geplaatst met deelfietsen; de KeoBike.

 

Met behulp van de KeoBike app op hun smartphone leggen reizigers met de KeoBike gemakkelijk de eerste en laatste kilometers van hun reis per fiets af. Hierdoor bereiken zij hun uiteindelijke bestemming snel en eenvoudig nu duurzaamheid en bereikbaarheid steeds belangrijker worden.

 

De KeoBike app lokaliseert bij de carrousel namelijk direct de ...

GISTEREN 23|03

APELDOORN - Naar aanleiding van een aangetroffen hennepkwekerij in de Gemeente Apeldoorn werd een Ferrari inbeslaggenomen.

 

Afpakken

De politie, het Openbaar Ministerie en de Belastingdienst werken nauw samen om hennepkwekers te raken op een plek die pijn doet: in de portemonnee. Door deze aanpak hebben verdachten geen profijt van hun daden en wordt duidelijk gemaakt dat misdaad niet loont.

1/1

GISTEREN 23|03

ARNHEM - Woensdag 21 maart omstreeks 12.30 uur heeft er een mishandeling en een bedreiging plaatsgevonden op het fietspad aan de Kroonse Wal in Arnhem. Het slachtoffer is hier belaagd door 4 personen die op het fietspad stonden.


Er kwamen twee mannen aanfietsen en hebben de aangeefster aangesproken en de jongens weggestuurd. Ook zou er een auto gestopt zijn met een man en een vrouw erin.


De politie is dringend op zoek naar deze getuigen. Herkend u zich hierin of weet u om wie het gaat? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

GISTEREN 23|03

AMERSFOORT - Op de Bernard de Roijstraat in Amersfoort zijn vrijdag 23 maart twee scooters met elkaar in botsing gekomen. Bij het ongeval is tenminste één persoon gewond geraakt.

 

Een ambulance is ter plaatse gekomen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

GISTEREN 23|03

AMERSFOORT - De hulpdiensten zijn vrijdag 23 maart uitgerukt voor een aanrijding aan De Mui in Amersfoort. Een jongetje van ongeveer 10 jaar is daar op de fiets aangereden door een automobilist.

 

Het jongetje is door het ambulancepersoneel nagekeken maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn. De jongen gaat naar de huisartsenpost.

GISTEREN 23|03

BARNEVELD - Op de spoorwegovergang aan de Nijkerkerweg in Barneveld is vrijdagmiddag vertraging ontstaan door een kapot gereden spoorboom. De treinen passeerde de overgang met lage snelheid en de politie beveiligde de spoorwegovergang. Zowel het treinverkeer als het overige verkeer liepen vertraging op.

 

De spoorboom is omstreeks 16:30 uur geraakt door een voertuig en afgebroken. De veroorzaker is doorgereden. Strukton repareert de overgang op dit moment.

GISTEREN 23|03

APELDOORN - Op dinsdagochtend 20 maart, rond 11.50 uur, is er een vrouw aangereden door een blauwe auto met daarin een mannelijke bestuurder. Lokatie winkelcentrum Korianderplein ter hoogte van AMI kappers.

 

De bestuurder is niet gestopt en de politie is op zoek naar getuigen. Heeft u wat gezien? Neem contact op met de politie via telefoon 0900-8844.

DONDERDAG 22|03

VOORTHUIZEN - Woont u in Voorthuizen en omgeving? Kom dan naar de informatieavond van Coöperatie Voorthuizen Duurzaam. Samen met u wil deze coöperatie Voorthuizen een stukje duurzamer maken.

 

De informatieavond is op dinsdagavond 27 maart 2018 in 't Trefpunt in Voorthuizen.

Meer artikelen