Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 15:06:14 A2 Groninger Meeuwlaan Barneveld 3772PD 91987 Prio Eenheid | CPA GelderlandMidden (Onbekende code)
dinsdag 13 november 2018
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 13|11

AMERSFOORT - Dinsdagochtend 13 november is er een aanrijding geweest tussen een taxibusje en een politieauto die met spoed naar een melding moest. Die politieauto is doorgereden naar de melding, maar direct zijn andere agenten naar het taxibusje gegaan.

 

Met de inzittenden bleek het goed te gaan. Met hen was afgesproken dat de agenten ook snel door gingen naar de melding, maar dat ze z.s.m. terugkomen op de plek van de aanrijding. Ongeveer 5 a 10 minuten later kwamen ze terug, maar was dat busje nergens meer. Ook hadden ze zich niet gemeld op het politiebureau, welke op 50 meter ...

VANDAAG 13|11

EDE - Op dinsdag 27 maart wordt een 57-jarige man in Ede ongemerkt bestolen van zijn pinpas. Hij ontdekt de diefstal de volgende dag. Er is dan al reeds ruim € 5000,- van zijn rekening gepind door twee onbekende mannen.

 

Zij pinnen in Rotterdam en Den Haag met de pinpas van het slachtoffer. Eén van deze twee mannen is ook te zien op bewakingsbeelden van de winkel waar het slachtoffer voor het laatst zijn pinpas gebruikte.

 

Vragen
Wie kent of herkent de onbekende pinners van de beelden? Neem contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

...

VANDAAG 13|11

WAGENINGEN - De politie heeft vandaag op de Universiteit van Wageningen een Anti-Terreuroefening gehouden. Naast de regionale politie deed ook de Dienst Speciale Interventies (DSI) aan de oefening mee.

 

De oefening bestond uit meerdere casussen waaronder een terroristische schietpartij en een gijzeling. Bij 1 van de casussen werden agenten neergeschoten welke door collega's moesten worden gered. De oefening vond plaats in de Wageningense universiteitsgebouwen aan de Dryenseweg.

 

De politie eenheden werden ingezet om de terroristen uit te schakelen en de diverse gewonden uit ...

VANDAAG 13|11

BARNEVELD - Aan de Wesselseweg in Barneveld is dinsdagmiddag 13 november een scooterrijder gewond geraakt bij een aanrijding.

 

De scooterrijder reed op het fietspad en werd aangereden door een automobilist die uit een uitrit kwam en de scooterrijder over het hoofd zag. De scooterrijder is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

VANDAAG 13|11

LUNTEREN - Op de Meulunterseweg in Lunteren is dinsdag 13 november een trailer van een vrachtwagen in de berm vast komen te zitten.

 

De chauffeur moest met zijn combinatie een smalle weg indraaien waarbij de wielen van de trailer in de zachte berm terechtkwamen. Bergingsbedrijf Van Amerongen heeft met zwaar materieel de trailer weer op de weg gezet.

1/1

VANDAAG 13|11

WAGENINGEN - Bewoners van een appartementencomplex aan de Generaal Foulkesweg in Wageningen werden in de vroege ochtend opgeschrikt door een harde knal. Een voordeur van één van de appartementen bleek opgeblazen te zijn met zwaar illegaal vuurwerk. De politie is meteen een onderzoek gestart en vraagt hulp van mensen uit de buurt.


Want na het eerste onderzoek lijkt het erop dat de daders hun actie goed hebben voorbereid. Daarom wil de politie graag in contact komen met mensen die de afgelopen dagen iets opvallends rond de flat hebben gezien. Vandaag gaan agenten ook van deur tot deur ...

VANDAAG 13|11

BARNEVELD - In de nacht van maandag op dinsdag 13 november is een poging gedaan om een busje te ontvreemden aan de Wildzoom in de Barneveldse wijk Zuid III.

 

Mocht iemand toevallig iets gezien hebben in de omgeving, dan hoort Veilig Zuid III of de politie dit graag.

...

GISTEREN 12|11

AMERSFOORT - In de nacht van zaterdag op zondag zijn 3 woninginbraken gepleegd in de wijk Randenbroek. Op de Wagnerstraat, waar 2 inbraken werden gepleegd, hadden de verdachten zich verstopt. Na een zoekactie waarbij de agenten de hulp van een politiehond hadden, is 1 verdachte in de omgeving aangehouden.


Op de Willem van Otterloostraat is na de inbraak een verdachte vlakbij de woning aangehouden, op aanwijzen van een getuige.


Beide verdachten zitten nog vast en de recherche doet nader onderzoek.


In deze donkere dagen is er altijd een stijging van woninginbraken. Wees alert en bel bij ...

DONDERDAG 08|11

ARNHEM - Het 16-jarige meisje dat werd vermist nadat ze voor het laatst werd gezien in winkelcentrum Kronenbrug in Arnhem, is weer terecht. Dat meldt Rescue Team Friesland donderdag. Het meisje werd gevonden in Hoogeveen.

 

Het meisje verbleef in een gesloten inrichting op de Veluwe en verdween toen ze op vrijdag 26 oktober met een begeleider in Arnhem aan het winkelen was. Vrijwilligers van Rescue Team Friesland hadden al flyers verspreid op verschillende plekken in de provincie Groningen, waar haar ouders wonen. Het plan was om deze week ook flyers te verspreiden in ...

Meer artikelen