Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 22:31:05 Leibeek Barneveld 3772SX 94071 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-111

Ambulance 07-111

donderdag 23 november 2017
TOP NIEUWS

VANDAAG 23|11

EDE - Op 16 december is het zover: dan klinkt de Messiah van Händel in de sfeervolle Oude Kerk in Ede. Het beroemde klassieke werk uit de barok, waarin de geboorte en het leven van Christus centraal staan, wordt uitgevoerd door COV Sursum Corda uit Lunteren, in samenwerking met Concerto Barocco en een viertal solisten.

 

COV Sursum Corda is een oratoriumvereniging met fanatieke zangers uit de gehele valleiregio. De Messiah van Händel is bekend repertoire voor velen van hen. Concerto Barocco, een barok-ensemble dat op authentieke instrumenten speelt, en de solisten stimuleren het koor ...

1/1

VANDAAG 23|11

BARNEVELD - De gemeente Barneveld biedt samen met Menzis een collectieve zorgverzekering aan voor inwoners met een laag inkomen.

 

Werkt u voor een maatschappelijke organisatie? En wilt u uw leden / cliënten kunnen informeren over deze zorgverzekering? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op maandag 27 november 2017. De bijeenkomst duurt van 13.00 tot 15.00 uur en wordt gehouden in het gemeentehuis.

 

U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar s.bruinekreeft@barneveld.nl onder vermelding van uw naam en organisatie.

1/1

VANDAAG 23|11

BARNEVELD - Van vrijdagnacht 1 december tot en met maandagochtend 4 december 2017 wordt dag en nacht gewerkt aan de realisering van de Harselaartunnel in Barneveld. BAM Infra B.V. brengt in dit weekend in opdracht van ProRail funderingspalen en damwanden aan. 

 

Daarnaast worden ook onderhoudswerkzaamheden aan de overgang Nijkerkerweg uitgevoerd. Auto-verkeer tussen Barneveld en Voorthuizen moet omrijden via A1 en A30 of Hanzeweg-Zuid en Wessel-seweg. En er rijden geen treinen maar bussen tussen Amersfoort en Apeldoorn. 

 

De funderingspalen dragen straks het dak van ...

VANDAAG 23|11

LUNTEREN - Aan de Nederwoudseweg in Lunteren heeft donderdagochtend een uitslaande brand gewoed in een vrijstaande schuur bij een woonboerderij.

 

Al snel na de eerste melding werd middelbrand gegeven. De brandweer van Barneveld en Lunteren waren aanwezig bij de brand. Alsmede de tankwagens van Barneveld en Kootwijkerbroek en de OVD uit Ede. De brand was ook overgeslagen naar een naastgelegen houtopslag. De schuur en de houtopslag moeten beiden als verloren worden beschouwd.

 

Bij de brand zijn geen gewonden gevallen en is volgens de brandweer geen asbest vrijgekomen. Even voor ...

GISTEREN 22|11

ARNHEM - Op woensdagavond 22 november is er bij een bushalte aan de Eimerssingel-Oost in Arnhem een fiets in brand gestoken. De brandweer kwam snel ter plaatse om het brandje te blussen.

 

Het gaat zeer waarschijnlijk om brandstichting. De fiets zelf zal niet meer verder kunnen rijden.

GISTEREN 22|11

EDE - Op maandagmorgen 25 september verbreken twee mannen een automaat op het erf van een woning aan de Lunterseweg. Vanuit deze automaat worden eieren, aardappels en vlees verkocht.

 

Wanneer het alarm afgaat, rennen de twee mannen het erf af en stappen in een auto. Op de bewakingsbeelden zijn beide mannen te zien.

 

Wie herkent deze mannen? Neem contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

GISTEREN 22|11

ARNHEM - Op dinsdagmiddag 13 juni pint een onbekende jonge man ruim € 3000,- van de rekening van een 90-jarige inwoonster van Arnhem. De man pint bij een pinautomaat aan de Hanzestraat. Het is onduidelijk hoe hij aan de pas en de bijbehorende pincode is gekomen. De man staat duidelijk op bewakingsbeelden.

 

Vragen
Wie kent of herkent deze onbekende man? Neem contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

VANDAAG 23|11

EDE - Een agent in vrije tijd heeft woensdagmiddag in Ede een woninginbreker op heterdaad aangehouden. Daarbij kreeg hij hulp van omstanders. De inbreker, een 45-jarige man zonder vast adres, zit voorlopig vast voor onderzoek en verhoor.


De agent was het woensdagmiddag rond 15.30 uur opgevallen dat een onbekende man op een fiets steeds heen en weer reed door de straat. Toen hij poolshoogte ging nemen zag hij de man vanuit een woning aan de Albertine Agneslaan weglopen. Aangezien de agent in de buurt bekend is en wist dat de bewoners niet thuis waren vermoedde hij een inbraak. Toen hij ...

DINSDAG 21|11

EDE - Elk jaar reikt de burgemeester van Ede de Pluimen uit aan kinderen en jongeren, die zich belangeloos hebben ingezet voor de samenleving of een bijzondere prestatie hebben verricht. Ook kan een Pluim worden uitgereikt aan kinderen of teams die nationaal of internationaal kampioen geworden zijn op het gebied van sport of cultuur. Het is hierbij van belang dat de genomineerde uit de gemeente Ede komt.

 

1 december
Er kunnen nog steeds kinderen en jongeren aangemeld worden. De mogelijkheid tot het aanvragen van het lintje loopt nog tot 1 december 2017. Daarna beoordeelt een jury ...

Meer artikelen