Adverteren

112Barneveld staat midden in de lokale samenleving. Wij voorzien de bewoners van actueel (112) nieuws uit de eigen woon- en leefomgeving.

Lokaal

Als lokale ondernemer zit u er niet op te wachten om voor een vermogen een advertentie te plaatsen in de krant. Wij bieden u nu de mogelijkheid om op een doeltreffende manier contact te krijgen met de doelgroep uit uw eigen regio. De kosten blijven laag, omdat u gerichter reclame maakt en de advertentie is niet eenmalig maar blijft een half jaar of een heel jaar online.

Online adverteren

Internet is een uiterst geschikt medium om een specifieke doelgroep te bereiken. Door de maximale betrokkenheid van onze redacteuren zijn de websites van 112Press altijd up-to-date.

Bezoekers aantallen

Met ruim 550.000 paginaweergaves per maand kan 112Barneveld zich één van de grootste 112 online nieuwsmedia in de regio noemen. De meeste bezoekers van 112Barneveld komen uit de regio, adverteren voor bedrijven is daarom juist erg interessant. De website is bedoeld voor jong en oud en wordt ook daadwerkelijk bezocht door mensen in alle leeftijdscategorieën.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stefan Veldman via [email protected] .

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons