Redactie — lokaal2 reactie(s) — ma 13 september 2021, 14:59

Alle straatwerk in het centrum van Barneveld wordt gladgestreken

BARNEVELD – Al een maand of drie is Elbert van de Bunt en opperman Gertjan Bulsink bezig om de oneffenheden in het wegdek van Barneveld Centrum in opdracht van Gemeente Barneveld glad te strijken.

Het werk duurt nog wel een paar maanden voordat we alle straatwerk in het centrum aangepakt hebben verteld Elbert, aan de oneven zijde van de Langstraat is enige tijd geleden een kabel aangelegd maar het straatwerk is niet erg netjes terug bestraat. Ook aan het einde van de Langstraat bij het parkeerterrein is nog veel werk te doen. Elke keer een stukje straatvlak geeft het minste overlast en het knapt er zienderogen van op.

Deel dit artikel

Reacties

guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Arie van Duijvenbode
Arie van Duijvenbode
Offline
8 dagen geleden

Nou… ik weet nog wel wat stukjes Barneveld die glad gestreken mogen worden…. Gemeente doet al jarenlang niets aan onderhoud.

Josephine
Josephine
Offline
Antwoord aan  Arie van Duijvenbode
6 dagen geleden

inderdaad zie ik nog behoorlijk wat losliggende stoeptegels…. Dat de gemeente niks doet kan ik niet zeggen, maar soms denk ik wel: moeten we eerst wachten tot het fout gaat? de route langs de churchillstraat richting rotonde plantagelaan en de andere kant op bijvoorbeeld… de stoep bij anemoonstraat 1…

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

2
0
Praat mee over dit nieuws, wat is jouw mening?x
()
x