Logo 112Barneveld

Redactie ongeval 11 reactie(s) vr 30 december 2022, 20:51

Auto ondersteboven in weiland Kootwijkerbroek, bestuurder verlaat plaats ongeval en weigert hulp

Laatst bijgewerkt: zondag 1 jan 2023 om 23:01 uur

KOOTWIJKERBROEK – Op de Essenerweg in Kootwijkerbroek heeft vrijdagavond rond 19:30 uur een ernstig ongeval gebeurd. Een auto raakte van de weg, sloeg over de kop en belandde ondersteboven in een weiland.

De hulpdiensten rukten met groot materieel uit. Op de plaats aangekomen werden geen inzittenden aangetroffen. Omdat de klap erg hard geweest is, ging de politie op zoek naar de bestuurder aan de hand van het kenteken. De politie heeft de man telefonisch gesproken en hij geeft aan geen hulp te willen.

Agenten doen onderzoek en nemen verklaringen op. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Topperweg. De Essenerweg is afgesloten. Camerabeelden van een woning uit de buurt worden bekeken.

112 Kootwijkerbroek

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Kootwijkerbroek lees je in onze categorie 112 Nieuws Kootwijkerbroek. Alle 112 alarmeringen uit Kootwijkerbroek kan je live volgen via 112 meldingen Kootwijkerbroek.

Locatie

112 Melding

19:35:34 30-12-22 P 1 BGM-01 HV weg letsel Essenerweg Kootwijkerbroek 071097 071641 Blusgroep spoed Kootwijkerbroek Brandweer Barneveld Gelderland

Reacties

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.