Logo 112Barneveld

Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 25 december 2022, 16:14

Automobilist op de Barneveldsestraat in Scherpenzeel raakt lantaarnpaal en komt in sloot tot stilstand

Laatst bijgewerkt: zondag 16:14 uur
SCHERPENZEEL – Op de Barneveldsestraat N802 is zondagmiddag, eerste kerstdag, rond 12:45 uur een bestuurder met zijn auto in de sloot beland.

De jongeman reed vanuit Scherpenzeel richting Barneveld, kwam in de berm, raakte een lantaarnpaal, stuiterde hard tegen een boom en kwam tot stilstand in de sloot.

De jongeman is behandeld door de ambulanceverpleegkundigen en kreeg een verwijzing voor de huisartsenpost. De zwaar beschadigde Volkswagen Polo is weggesleept door een bergingsbedrijf.

Een provincie medewerker heeft de lantaarnpaal omgetrokken. De politie vermoedt dat de jongeman met zijn telefoon bezig was. 

112 Melding

12:45:28 25-12-22 Aanrijding letsel N802 - Barneveldsestraat Scherpenzeel GE Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.