Logo 112Barneveld

Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 11 januari 2023, 19:22

Automobilist raakt van de Heuvelrandweg in Voorthuizen en belandt in de sloot

VOORTHUIZEN – Een automobilist is woensdagavond op de Heuvelrandweg in Voorthuizen in een sloot beland. Meerdere hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse.

Rond de klok van 18:15 uur raakte de automobilist door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam daarbij in een sloot terecht. Andere weggebruikers zagen dit gebeuren en alarmeerden de hulpdiensten.

Een mannelijke bestuurder moest worden nagekeken door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel, het is onbekend of hij naar het ziekenhuis moest.

Het voertuig moest worden weggesleept door een bergingsbedrijf. De weg was kort afgesloten voor het verkeer vanaf de Apeldoornsestraat.

112 Voorthuizen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Voorthuizen lees je in onze categorie 112 Nieuws Voorthuizen. Alle 112 alarmeringen uit Voorthuizen kan je live volgen via 112 meldingen Voorthuizen.

112 Melding

18:18:44 11-01-23 P 1 BGM-01 HV weg letsel (Auto) Heuvelrandweg Voorthuizen 071097 071441 Blusgroep spoed Voorthuizen Brandweer Barneveld GelderlandMidden

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.