Logo 112Barneveld

Redactie ongeval 2 reactie(s) vr 22 september 2023, 8:44

Automobilist vliegt uit de bocht en botst tegen geparkeerde auto

Laatst bijgewerkt: vrijdag 22 sep 2023 om 15:51 uur

STOUTENBURG – Op de Hessenweg in Stoutenburg is vrijdagmorgen rond 07:35 uur een flinke aanrijding gebeurd. De 21-jarige bestuurder van een BMW vloog uit de bocht, miste op een haar na een dikke boom en knalde vervolgens hard tegen een geparkeerde auto. 

De man werd met behulp van buurtbewoners uit de auto gehaald. Volgens een buurtbewoonster was de man niet ernstig gewond. De klap moet gezien de ravage enorm zijn geweest. De ter plaatse gekomen agenten bekeken of de man onder invloed reed maar dat bleek niet het geval.

Beide auto’s zullen afgesleept worden. Bewoners uit de buurt klagen al langere tijd over de geparkeerde auto’s dat ze gevaarlijk staan. Vanwege het ongeval dat gebeurde tussen de Stoutenburgerlaan en de Emmelaarseweg werd één rijbaan gesloten voor autoverkeer. 

112 Stoutenburg

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Stoutenburg lees je in onze categorie 112 Nieuws Stoutenburg. Alle 112 alarmeringen uit Stoutenburg kan je live volgen via 112 meldingen Stoutenburg.

Locatie

112 Melding

07:23:34 22-09-23 Aanrijding letsel Hessenweg Stoutenburg Politie Utrecht (Persinfo)

Reacties

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.