Redactie evenement 0 reactie(s) ma 10 januari 2022, 16:52

Barneveldse ondernemers willen kabinet wakker schudden met geluidsactie ‘herrie maken’

BARNEVELD – Op dinsdagmorgen 11 januari houden Barneveldse ondernemers de geluidsactie ‘herrie maken’, waarbij ze het nieuwe kabinet wakker willen schudden en aan willen geven dat er weer ruimte moet komen voor ondernemen!

Samen met alle ondernemers, werknemers, betrokkenen en hopelijk ook klanten willen ze met elkaar een krachtig geluid geven door letterlijk van zich te laten horen. In een slinger door het centrum, uiteraard op 1,5 meter afstand van elkaar, maken ze zoveel mogelijk geluid door allemaal te trommelen, fluiten, op pannen te slaan of noem maar op. De actie begint rond 9.00 en duurt een half uur.

De actie is NIET bedoeld als demonstratie. Ze willen slechts met elkaar een krachtig geluid geven, met in achtneming van de maatregelen.

Wil jij je als ondernemer of klant van onze ondernemers aansluiten en helpen lawaai maken? Heel fijn! Stuur graag even een mailtje naar [email protected], dan sturen zij meer informatie toe.

Deel dit bericht vooral ook met bekenden en/of op social media, zodat we hopelijk met zoveel mogelijk mensen uit Barneveld (Centrum) van ons kunnen laten horen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons