Logo 112Barneveld

EHBO Vereniging Voorthuizen ingezonden 0 reactie(s) wo 25 januari 2023, 16:17

Bedankt Stichting Oldtimer Evenement Voorthuizen!

VOORTHUIZEN – Geniet u ook van de jaarlijkse tourrit van de Stichting Oldtimer Evenement Voorthuizen (SOEV)? Iedere laatste donderdag van augustus wordt deze rit gehouden in en rond Voorthuizen. Zowel jong als oud genieten samen van de oldtimers en de eigenaren laten trots hun eigendom zien. ’s Middags worden de bolides uitgestald in Voorthuizen om te laten bewonderen. Daarna volgt er een rondrit door Voorthuizen en omstreken.

Maar zoals de meeste evenementen, is de aanwezigheid van getrainde EHBO-ers vereist om dit mogelijk te maken. En vrijwilligers van EHBO vereniging Voorthuizen ondersteunen dit graag zodat een ieder volop kan genieten.

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de SOEV bleek de stichting een geweldige verrassing voor de EHBO Voorthuizen te hebben – Er werd een cheque van € 1.000,- overhandigd. Met deze geweldige gift kunnen onder andere hulpmiddelen voor de herhalingslessen EHBO en AED(reanimatie) worden aangeschaft. Hiermee kunnen de EHBO-ers verder worden getraind zodat ze nog breder inzetbaar zijn bij andere evenementen in en rondom ons dorp.

Namens het Bestuur en alle leden van de EHBO hartelijk bedankt!

Wilt u meer weten over dit evenement? Kijk eens op www.oldtimersvoorthuizen.com.
Of wilt u zich ook inzetten als EHBO vrijwilliger of bent u nieuwsgierig of EHBO iets voor u is? Kijk gerust op onze website https://www.ehbovoorthuizen.nl/ . Of neem contact op met secre[email protected] wanneer u een proefles wilt bijwonen.

Mocht dit niets voor u zijn, kunt u toch indirect onze EHBO vereniging steunen – giften zijn altijd een welkom om de EHBO voor iedereen toegankelijk te houden. Ook hiervoor kunt u het secretariaat contacten, alle giften – hoe klein ook – zijn welkom.

Dus nu op naar de volgende editie van de SOEV en namens de EHBO – Nogmaals bedankt!

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.