Logo 112Barneveld

Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 19 november 2023, 8:48

Beschonken bestuurster uit Assen raakt met auto van de A1 bij Stroe en botst tegen boom

Laatst bijgewerkt: zondag 19 nov 2023 om 16:38 uur

STROE – Op de A1 bij Stroe is zondagmorgen een 35-jarige vrouw uit Assen aangehouden voor het rijden onder invloed. Haar rijbewijs is in beslag genomen.

Rond 05:30 uur kregen ambulance en politie de 112melding van een ongeval met letsel op de afrit van de parkeerplaats Tolnegen. De vrouw was met haar auto in de berm geraakt en tegen een boom tot stilstand gekomen.

De vrouw is ter plaatse behandeld door de ambulance verpleegkundigen maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Wel moest de dame mee met de agenten naar het politiebureau. Uit een eerste onderzoek bleek dat ze te veel gedronken had. Een speeksel test wees uit dat ze reed onder invloed van drugs.

De zwaar beschadigde auto is door een bergingsbedrijf afgesleept.

112 Stroe

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Stroe lees je in onze categorie 112 Nieuws Stroe. Alle 112 alarmeringen uit Stroe kan je live volgen via 112 meldingen Stroe.

Video

Locatie

112 Melding

05:30:53 19-11-23 Aanrijding letsel A1 Re 62,2 Stroe 731870 Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.