Redactie barneveldmagazine 0 reactie(s) wo 09 november 2022, 22:10

Bij NDR Keukens geven kwaliteit, ervaring en kennis de doorslag

Het is in de keukenbranche een uitdaging om onderscheidend te zijn. “Zeker omdat we ons momenteel in keukenland in een hectische tijd bevinden”, vertelt Marjan de Rooij medewerker van NDR Keukens uit Lunteren.

Wil je een nieuwe keuken aanschaffen, dan verloopt de zoektocht voor veel mensen eerst via internet. Het gigantische aanbod wat dan naar voren komt, schrikt veel potentiële kopers enorm af. Bovendien zijn lange levertijden tegenwoordig geen uitzondering meer. Die leveringen vormen soms een grote uitdaging met name op het gebied van apparatuur. Gelukkig komen ze bij NDR Keukens altijd tot een goede oplossing.

Ontzorgen

Bij NDR Keukens denken ze namelijk graag in oplossingen voor de klant. “Wij blijven ons focussen op het maken van fraaie ontwerpen met ‘anders dan anders’ oplossingen. Maatwerk is hierbij de kern van onze gedachtengang. We zoeken naar de perfecte symbiose tussen gebruiksgemak en design. We trekken dit ook door naar de rest van de woning. Denk hierbij aan de bijkeuken, een mooi wandmeubel, roomdivider of andere interieuroplossingen.”

Hoogwaardig

NDR Keukens werkt alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen en apparatuur van bijvoorbeeld Miele, Siemens of Gaggenau. Ook een Quooker of wijnklimaatkast komt steeds vaker in een keuken voor. NDR Keukens is geen grote keten maar een klein bedrijf wat zich richt op de persoonlijke aanpak en het begeleiden en adviseren van de klant naar een passende oplossing.

Trends

“Als trend zien we dat natuurlijke materialen de boventoon voeren. Echt natuursteen werkbladen, diverse houtsoorten en metaallakken zijn enkele voorbeelden. Hiermee gaat NDR Keukens graag buiten de gebaande paden. Het levert daarom voor elke klant een unieke inrichting van keuken en interieur op.”

NDR Keukens
Dorpsstraat 199, Lunteren
t. 0318 486 656
w. www.ndrkeukens.nl

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons