Logo 112Barneveld

Redactie ongeval 1 reactie(s) ma 02 oktober 2023, 20:20

Bijrijder van brommer gewond bij aanrijding op rotonde in Barneveld

BARNEVELD – Op de rotonde Buru met de Tanimbar in Barneveld is maandagavond een jongeman gewond geraakt na een botsing met een auto. Volgens de politie zat de gewonde jongen achterop bij een bestuurder van een brommer.

Op de rotonde moest de bestuurder van de brommer hard remmen, schampte een auto en de bijrijder kwam daarna hard ten val. De jongeman is met vermoedelijk een gebroken sleutelbeen naar het ziekenhuis gebracht.

Een medewerker van de Jumbo bewaakte de aanrijding tot de ambulancedienst ter plaatse was. Het ongeval trok veel bekijks uit de buurt. Buurtbewoners klagen al langer dat de rotonde onveilig zou zijn.

112 Barneveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Barneveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Barneveld. Alle 112 alarmeringen uit Barneveld kan je live volgen via 112 meldingen Barneveld.

Locatie

112 Melding

19:29:58 02-10-23 Aanrijding letsel Buru Barneveld 611983 Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.