Logo 112Barneveld

Redactie brand 0 reactie(s) vr 13 januari 2023, 16:01

Boom onder belangstelling van buurtkinderen geblust; vleermuis wakker uit winterslaap

BARNEVELD – Aan de Bankivalaan in Barneveld heeft de brandweer vrijdagmiddag rond 15:00 uur een brandende boom geblust. 

Dit betekende voor een vleermuis een onderbreking van zijn winterslaap. Omdat de brandweerlieden water in de boom lieten lopen kwam de vleermuis uit de boom gekropen.

De brand was na een flinke hoeveelheid water geblust. Wat de oorzaak van de brand is, was niet duidelijk maar mogelijk is er vuurwerk in de boom gestopt. Omwonenden belden de brandweer nadat er rook uit de boom kwam.

De brandweer had veel belangstelling van kinderen uit de wijk.

112 Barneveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Barneveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Barneveld. Alle 112 alarmeringen uit Barneveld kan je live volgen via 112 meldingen Barneveld.

Locatie

112 Melding

14:52:30 13-01-23 P 2 BGM-02 BR berm-/bosschage Bankivalaan Barneveld 071741 Brandweer Gelderland-Midden (Barneveld) (BvD)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.