Logo 112Barneveld

Redactie brand 1 reactie(s) za 24 december 2022, 18:59

Brand in woning aan de Hackfortlaan in Barneveld, bewoner aangehouden

Laatst bijgewerkt: zaterdag 19:13 uur
BARNEVELD – In een woning aan de Hackfortlaan in Barneveld heeft zaterdagmiddag rond 15:25 uur brand gewoed. De brandweer kreeg rond het tijdstip de 112melding binnen van een buurtbewoner die achter de voordeur vlammen had gezien.

Bij aankomst van de brandweer en politie troffen ze de bewoner aan in de achtertuin. Op vragen of de vrouw en de kinderen nog in de woning aanwezig waren kwam geen duidelijk antwoord waarna brandweerlieden snel de woning die onder de rook stond doorzochten. Uiteindelijk bleek er niemand in de woning te zijn. De brandweer heeft de brandende kleding nageblust. Ook hebben brandweerlieden de woning geventileerd.

De bewoner is door de politie aangehouden op verdenking van brandstichting en ingesloten in het cellencomplex in Arnhem. Agenten van de forensische opsporing zullen nader onderzoek doen in de woning.

Video

Locatie

112 Melding

15:23:18 24-12-22 P 2 BGM-01 BR nacontrole Hackfortlaan Barneveld 071741 Brandweer Gelderland-Midden (Barneveld) (Bemanning TS - ANW Groep 1)

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.