Logo 112Barneveld

Brandweer houdt oefening bij Kinderhospice Binnenveld samen met de BHV
Redactie brand 2 reactie(s) di 11 oktober 2022, 22:51

Brandweer houdt oefening bij Kinderhospice Binnenveld samen met de BHV

BARNEVELD – Aan het Binnenveld bij het kinderhospice heeft de brandweer van Voorthuizen dinsdagavond een oefening gehouden samen met de BHV organisatie.

De brandweer rukte uit voor een automatisch brandalarm. In de kelder van het pand ontstond brand, de brandweerploegen moesten deze brand blussen. In twee slaapkamers moesten kinderen samen met begeleiders gered worden. De oefening is voor zowel de brandweer als de BHV ers geslaagd. De oefening was georganiseerd door de brandweer samen met Fire Prevent uit Kootwijkerbroek. Eén van de kinderen, Jarnick mocht nog even blussen en in de brandweerauto zitten.

112 Barneveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Barneveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Barneveld. Alle 112 alarmeringen uit Barneveld kan je live volgen via 112 meldingen Barneveld.

Locatie

Reacties

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.