Redactie brand 0 reactie(s) za 02 april 2022, 20:28

Brandweer Kootwijkerbroek viert 90 jarig jubileum

KOOTWIJKERBROEK – Dit jaar bestaat brandweer Kootwijkerbroek 90 jaar! Op 8 februari 1932 kwamen een aantal inwoners bijeen in de school met de bijbel, om met elkaar de mogelijkheden te bespreken om in Kootwijkerbroek een brandweer van de grond te krijgen. Er moest wat gedaan worden om te voorkomen, dat er nog meer huizen door de brand verwoest werden. Er ging namelijk bijna geen jaar voorbij, of hier en daar gingen één of meerdere hooibergen in vlammen op.

Het 90 jarig jubileum wordt gevierd op 16, 17 en 18 juni 2022. Tijdens deze 3 daagse jubileumdagen is er voor iedereen wel iets te beleven. Van een brandweer-demo tot Firegames en van een kleurplatenactie tot braderie. Download HIER het programma.

Gamerun
Tijdens de Gamerun strijdt je samen met familie, vrienden of collega’s tegen andere teams. Bezit jij net als een brandweerman/vrouw over uithoudingsvermogen, precisie, inzicht, samenwerking en concentratie? Laat dit dan zien tijdens de gezellige en uitdagende Gamerun! Inschrijven kan via dit formulier.

Houd onze agenda in de gaten voor de laatste updates!

Deel dit artikel

Video

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons