Redactie brand 0 reactie(s) vr 24 maart 2023, 15:11

Brandweer rukt uit voor brandmelding in zorgcentrum Voorthuizen

VOORTHUIZEN – Bij zorgcentrum Nieuw Avondrust aan de Van den berglaan in Voorthuizen is vrijdagmiddag de brandweer in actie gekomen voor een brand in een appartement. Twee blusvoertuigen, een hoogwerker en een ambulance rukte met spoed iets voor 14:00 uur uit.

De brand bleek gelukkig snel onder controle, waardoor de brandweer van Kootwijkerbroek en de Hoogwerker uit Barneveld niet ter plaatse hoefden te komen. Zover bekend raakte niemand gewond.

De brand zou vermoedelijk ontstaan zijn door een brandende kaars welke een jas in brand heeft gestoken. De brandweer heeft de kamer geventileerd.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

13:53:21 24-03-23 P 1 BON-105 BR gezondheidszorg Zorggroep Ena Nieuw Avondrust Van den Berglaan Voorthuizen 071441 Blusgroep spoed Voorthuizen Brandweer Barneveld GelderlandMidden

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.