Logo 112Barneveld

Redactie algemeen 0 reactie(s) za 14 september 2019, 16:56

Brandweer wedstrijden in Harskamp

Laatst bijgewerkt: dinsdag 17 aug 2021 om 07:09 uur

HARSKAMP – Bij de brandweer van Harskamp zijn zaterdag de landelijke finale wedstrijden gehouden in de klasse TAS-HD. De ploegen kregen een brandmelding bij Machinebedrijf Brink aan de Molenweg.

De politie trof na een inbraakmelding een inbreker aan, de mannen hebben daarna geprobeerd de sporen te wissen en een keukenblok in de brand gestoken. De brand sloeg al snel over naar de ruimte erachter waar een CV ruimte in de brand kwam te staan. Twee daders moesten in het pand gered worden en het vuur moest geblust worden. De ploegen kregen een pittige inzet voor de kiezen. Uiteindelijk bleek er ook nog een kleine doorslag te zijn in een kantoor van een werkplaats. Deze moest ook geblust worden maar omdat deze achter een wand zat moest men goed op zoek.

Landskampioen van de klasse TAS-HD is geworden korps Zutphen.

1: Zutphen

2: ASK t’Harde

3: Loppersum

4: Zwijndrecht

5: s’Gravendeel

6: Kootwijkerbroek

7: Putten

8: Brakel

9: Ravenstein

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.