Logo 112Barneveld

Redactie brand 1 reactie(s) za 27 augustus 2022, 19:13

Brandweer Zwartebroek kijkt terug op een geslaagde open dag

ZWARTEBROEK – De brandweer van Zwartebroek heeft vandaag een geslaagde open dag gehouden voor jong en oud aan de Eendrachtstraat.

Naast de brandweer van Zwartebroek is ook de Barneveldse brandweer aanwezig met de hoogwerker en de oude Chevrolet. Tevens was de ambulancedienst erbij, waren er reddingshonden, de EHBO vereniging van Barneveld en Bergnet met een dompel container. Daarnaast werden er diverse demonstraties gegeven.

Kinderen konden zelf blussen, een slachtoffer zoeken in een rook container of in de brandweerwagen of een ambulance klimmen.

De opendag duurde van 10:00 tot 16:00 uur en was volgens korpscommandant Chris Buijtenhuis geslaagd. We hebben prachtig weer voor de dorpsbewoners voor Terschuur en Zwartebroek en met de opendag hopen we in de toekomst gelijk nieuwe aanwas te krijgen.

Het korps Zwartebroek bestaat uit zo’n 18 vrijwilligers die dag en nacht paraat staan.

112 Zwartebroek

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Zwartebroek lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwartebroek. Alle 112 alarmeringen uit Zwartebroek kan je live volgen via 112 meldingen Zwartebroek.

Video

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.