Redactie — 1123 reactie(s) — vr 31 december 2021, 20:26

Hulpdiensten in Lunteren bekogeld met zwaar vuurwerk

LUNTEREN – Op de Postweg in Lunteren is oudejaarsavond een caravan in vlammen opgegaan. Rond 19:45 uur werd de brandweer opgeroepen. Bij aankomst van de brandweer stond de caravan al volledig in de brand.

Tijdens het blussen werden politie en brandweer bekogeld met vuurwerk. De Veiligheidsregio Gelderland-Midden laat weten dat de brandweer de situatie in Lunteren niet als bedreigend heeft ervaren. De politie bevestigt dat hulpdiensten zijn bekogeld met vuurwerk.

Elders in Lunteren vieren ongeveer honderd jongeren een groot feest met vreugdevuren en harde muziek. De politie is aanwezig maar grijpt niet in.

0 0 stemmen
Tip of opmerking? ✉️ ons!
Deel dit artikel

Reacties

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kritische burger
Kritische burger (@guest_266)
Offline
20 dagen geleden

Waarschijnlijk zijn deze randdebielen nog trots ook. Wat een trieste mentaliteit heerst er toch. Voor deze simpele zielen een bijzonder ongelukkig nieuwjaar gewenst.

Dirk
Dirk (@guest_270)
Offline
Antwoord aan  Kritische burger
20 dagen geleden

Hahaha mooi toch

Bart
Bart (@guest_272)
Offline
Antwoord aan  Kritische burger
19 dagen geleden

Een bijzonder ongelukkig nieuwjaar… vreemde manier van wensen, zo komen wij dus met elkaar in een afglijdende schaal terecht. Wellicht kunt u overwegen deze mensen voor 2022 meer wijsheid toe te wensen!

Overigens lijkt het artikel (of beter nog de kop van het artikel) mij een beetje voor de internet clicks geschreven want de brandweer geeft aan de situatie niet als bedreigend te hebben ervaren. Dat kan ik dan niet zo met elkaar rijmen.

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons