Logo 112Barneveld

Redactie cultuur 0 reactie(s) wo 13 september 2023, 9:15

Creatieve cursussen en taalcursussen populair

BARNEVELD – Veel inwoners van de gemeente Barneveld hebben zin om iets nieuws te leren dit najaar. Vooral fotografie, Hatha yoga, iconen schilderen, Engels op diverse niveaus, Zweeds en Spaans zijn populair gebleken in de gemeente Barneveld.

De eerste cursussen van de Bibliotheek die op verschillende locaties in de gemeente worden gegeven, starten al deze week. Voor sommige cursussen zijn nog plekjes beschikbaar. Neem je zus/vriend/buurvrouw mee en leer iets nieuws in een gezellige sfeer. Bekijk het aanbod en de beschikbaarheid op www.bibliotheekbarneveld.nl.

Aanmelden en betalen kan eenvoudig via de ticketshop. Ongeveer 14 dagen voor aanvang wordt bepaald of er voldoende deelnemers zijn om de cursus te laten doorgaan. Zijn er vragen? Mail naar c[email protected] of bel/app naar 06 27 44 58 10.

Reacties

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.