Redactie barneveldmagazine 0 reactie(s) wo 20 april 2022, 20:31

D.M.T. Techniek uit Stroe zoekt enthousiaste monteur

Voor D.M.T. Techniek in Stroe die tevens bekend is als Dop’s Montage is het een drukke tijd. Als klein familiebedrijf bedienen ze klanten in heel Nederland op het gebied van montage, storing, reparatie of onderhoud van zonweringen, rolluiken, overheaddeuren en garagedeuren en toegangshekken. Met het voorjaar voor de deur breekt ook weer de tijd van het plaatsen van zonweringen aan.

Om alle aanvragen van particulieren en bedrijven dan goed te kunnen afhandelen is D.M.T. Techniek op zoek naar een monteur die flink van aanpakken weet. “Feeling voor techniek is mooi meegenomen. Het gaat er ons om dat je niet bang bent om de handen uit de mouwen te steken en je probleemloos op hoogte kunt werken”, vertellen eigenaren André en Hettie Doppenberg.

D.M.T. Techniek en Dop’s Montage werkt met een klein en enthousiast team van mensen, allen breed opgeleid en VCA gecertificeerd. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en daarmee kennis en ervaring opgedaan met alle soorten deuren, rolluiken, hekwerken en toegangstechnieken. “Wij zijn daarom ook de ideale werkgever voor een enthousiaste aanpakker die ook graag de fijne kneepjes van het montagevak wil leren”, aldus Hettie Doppenberg.

Afwisselend
Het werk bij D.M.T. Techniek is eigenlijk geen dag hetzelfde. Gemiddeld ben je één of twee dagen per klus op dezelfde locatie. André Doppenberg: “Per opdracht is het werk ook afwisselend. De ene keer plaats je een zonwering terwijl je een andere keer een storing voor een klant oplost. Daarbij kom je in contact met veel verschillende klanten, zodat je ook het visitekaartje van ons bedrijf bent. Heeft een klant bijvoorbeeld aanvullende vragen of wil diegene een prijsopgave hebben dan geef je die meteen door aan het kantoor. Wie weet levert het dan meteen een volgende opdracht op.”

Vaste baan
De eerste tijd ga je als nieuwe monteur onder begeleiding je werk doen. Het is hierbij belangrijk dat je jezelf leergierig opstelt, flink kan doorpakken en op hoogte durft te werken. Als het van beide kanten bevalt ga je zelfstandig op pad en krijg je een bus en gereedschap van de zaak. “Het is de bedoeling dat we de aan te nemen monteur uiteindelijk in vaste dienst nemen”, vult Hettie Doppenberg aan.

Topmerken
Als monteur ga je aan de slag met topmerken. Je levert de klant dus altijd kwalitatief goede producten. Dop’s Montage biedt namelijk een compleet pakket op het gebied van zonwering, garage- en bedrijfsdeuren, rolluiken, rolpoorten en terrasoverkapping. Hettie: “Ons assortiment is in de loop der jaren samengesteld uit louter topmerken. Deze producten zijn geselecteerd op basis van kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid. Dop’s Montage mag zich hiermee gerust uniek noemen in de regio. En niet alleen in de regio want als je werkzaam bent bij ons bedrijf kom je in heel Nederland van Groningen tot Limburg.”

Service
Als monteur maak je deel uit van een servicegericht bedrijf. Dop’s montage komt namelijk kosteloos bij particulieren en bedrijven langs. Voor een persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte op maat. Op deze wijze ervaren de klanten het ultieme gebruiksgemak en komt het tot een weloverwogen keuze komen zonder dat men hiervoor de deur uit hoeft.

De aankoop wordt vervolgens door ons eigen montageteam op maat geleverd en gemonteerd. Wil jij deel uitmaken van ons professionele team solliciteer dan nu en mail je sollicitatiebrief met cv naar Hettie Doppenberg via [email protected]

D.M.T. Techniek / Dop’s Montage
Tolnegenweg 10, Stroe
t. 0342 44 38 29
e. [email protected]
e. [email protected]
w. www.dmttechniek.nl
w. www.dopsmontage.nl

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons