Redactie cultuur 0 reactie(s) do 16 juni 2022, 16:13

De Bibliotheek bouwt Medialab in de zomervakantie

Laatst bijgewerkt: donderdag 16:13 uur
BARNEVELD – Van eind juni tot eind juli zal er af en toe wat meer lawaai te horen zijn in de vestiging in Barneveld waardoor het misschien iets minder ontspannend kan zijn om in de Bibliotheek te werken, studeren of een krantje te lezen. De herinrichting van de vestiging in Barneveld krijgt namelijk nóg meer vorm.

In het oorspronkelijke deel van het pand aan de Nieuwstraat 29 zijn 6 ruimtes die voor het grote publiek niet toegankelijk zijn. Partners en huurders van de Bibliotheek maken er veelvuldig gebruik van en velen volgden er de computercursussen Klik & Tik, Digisterker of de taallessen van Barnevue. De vergaderzalen en het boekenmagazijn voor de Bibliotheken op School, worden deze zomervakantie verbouwd en opnieuw ingericht tot moderne en multifunctionele ruimtes, inclusief een Medialab.

De opnieuw ingerichte ruimtes zullen eind juli klaar zijn en weer geschikt voor de verhuur. Zo kunnen stichtingen en zakelijke klanten direct na de zomervakantie hun lessen, spreekuren of vergaderingen in een mooie moderne ruimte organiseren. En kunnen scholen en andere groepen aan de slag in het Medialab. Vragen over het huren van de ruimtes, telefoonnummer: (0342) 403 483 of [email protected].

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.