Logo 112Barneveld

Redactie partnerbijdrage 0 reactie(s) ma 05 september 2022, 15:06

De goedkoopste manieren om je containers te verbergen

We moeten toegeven dat rolcontainers zo’n grote hulp zijn geweest in ieders huishouden. De stapels afval die we elke week naar buiten brengen, zouden zonder deze bakken lelijk en onooglijk zijn geweest. Hoe nuttig afvalbakken ook zijn, ze zijn niet esthetisch aantrekkelijk, en als je ze ergens buiten laat staan, kan de omgeving er nogal miserabel uitzien. Maar als je een paar goedkope maar geweldige ideeën hebt om rolcontainers te verbergen, kun je ze in je huis hebben zonder je zorgen te maken over hoe ze eruit zien. Lees daarom snel dit artikel door!

Groei een tuin

Een van de goedkoopste ideeën om rolcontainers te verbergen is om er een tuin overheen te laten groeien. Dit hoeft niet iets ingewikkelds te zijn en moet zo snel mogelijk worden uitgevoerd. Hier is het concept: Afvalcontainers houden de geur van afval vast zolang je het deksel gesloten houdt. De geur, die microscopisch klein is, stuift je tegemoet telkens als je het deksel optilt omdat de geur uit deeltjes bestaat. De geur van een vuilnisbak kan een goede aërosolcompost vormen, die kan bijdragen tot de bloei van het tuintje dat je kweekt.

Maak een houten omhulzing

Het idee hier is om een behuizing te maken die voorkomt dat je rolcontainer de aandacht van iedereen trekt. Trouwens, het hoeft niet iets ingewikkelds te zijn en je kunt ook simpelweg een container ombouw 3 containers kopen. Een eenvoudige houten structuur met daarop een schilderij dat lijkt op je huis zou goed genoeg moeten zijn. Als je dit gaat bouwen, moet je ervoor zorgen dat de afdekking de bak gemakkelijk toegankelijk maakt. Naast het feit dat het visueel aantrekkelijk is, moet je er ook voor zorgen dat er genoeg ruimte binnenin is om de container ombouw 4 containers gemakkelijk schoon te maken.

Groei een heg

Er bestaat geen wondermiddel waarmee je van de ene dag op de andere een heg kunt laten groeien. Dus als je voor deze optie kiest, moet je minstens zes maanden wachten om de haag te zien wortelen, uitlopen en gezond zien groeien. Houd in gedachten dat deze aanpak veel werk vooraf vereist. Je moet voortdurend snoeien, snoeien, onkruid wieden en water geven. En als het klaar is, wordt het de beste plek om een vuilnisbak te verstoppen. Niet te vergeten dat het een economische optie is voor degenen onder ons die graag de eco-vriendelijke route willen volgen.

Gebruik een privacyscherm

Privacyschermen zijn zo veelzijdig dat je ze voor meer dan alleen de privacy bij je zwembad of buitenkeuken bbq kunt gebruiken. Je kunt ze gebruiken als je rolcontainers uit het zicht van mensen wilt houden, vooral als je vaak bezoek thuis ontvangt. Sommige privacyschermen zijn voorzien van decoratieve scharnieren. Sommige worden geleverd met panelen die naast elkaar worden gemonteerd. Andere zijn voorzien van witgekalkt traliewerk dat misschien goed bij je inrichting past. Met spijkerpoten die zich gemakkelijk aan de grond vastgrijpen, kunnen de schermen zelfs bij een sterke wind op hun plaats blijven.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.