Redactie overig 1 reactie(s) zo 08 mei 2022, 16:25

Dit weekend in Gelderland al 45 bestuurders van de weg gehaald die onder invloed waren

GELDERLAND – Alleen dit weekend zijn er in Gelderland al 45 personen van de weg gehaald die onder invloed waren van alcohol en/of drugs. Op de Maasbandijk in Niftrik maakte een man (43) uit Polen het zaterdagavond wel erg bont: met 915 ug/l blies hij ruim 4 keer de toegestane hoeveelheid.

Rijden onder invloed is levensgevaarlijk en de aanpak heeft hoge prioriteit. De straffen variëren van een rijverbod & hoge geldboetes, tot gevangenisstraf en ontzegging van de rijbevoegdheid.

3.3 3 stemmen
Tip of opmerking? ✉️ ons!
Deel dit artikel

Locatie

Reacties

guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilbert van Dam
Wilbert van Dam (@guest_438)
Offline
8 mei 2022 17:57

Terecht dat hier een advertentie onderstaat van een begrafenisondernemer.

Besef goed dat je niet alleen met je eigen veiligheid speelt, maar ook met die van anderen. Ik gun iedereen in het geval dat het misgaat alleen blikschade toe, maar hoevaak is het anders!

Tot middelbare leeftijd overheerst het gevoel van “mij overkomt dat niet”. Dit wordt later overgenomen door de euforie van “ik heb zoveel ervaring…”.

Meestal zie je het van te voren aankomen! Feestje, verjaardag, restaurant, gezellige avond? Denk als je nog nuchter bent na over een alternatief. Zelf rijden wordt met elke slok minder een probleem in je hoofd, maar met die zelfde slok dodelijker op de weg.

Drink… Met mate óf niet, maar altijd bewust!

Laatst bewerkt op 13 dagen geleden door Wilbert van Dam

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

1
0
Wat vind jij? Laat een reactie achter!x
()
x