Redactie overig 0 reactie(s) wo 15 februari 2023, 15:31

Overleden persoon in auto Voorthuizen is 45 jarige man uit België

VOORTHUIZEN – De man die in de vroege nacht van zondag op maandag dood werd aangetroffen in een auto op een parkeerplaats in Voorthuizen is een 45-jarige Belg. Dat heeft de politie woensdagmiddag bekendgemaakt.

De man werd onder verdachte omstandigheden aangetroffen op parkeerplaats Stroese Zand langs de Apeldoornsestraat tussen Voorthuizen en Garderen, ter hoogte van de Harderwijkerkarweg. Het onderzoek gaat uiteraard door. Er werkt een team van rechercheurs aan het vaststellen van de doodsoorzaak. Naast een mogelijk misdrijf, liggen alle andere scenario’s vooralsnog ook open.

De politie wil meer weten over wat er is gebeurd op de parkeerplaats, maar ook over wat het slachtoffer in de laatste dagen voor zijn dood heeft gedaan.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.