Logo 112Barneveld

Redactie misdaad 0 reactie(s) wo 01 februari 2023, 16:33

Drie arrestaties na aantreffen vermoedelijk drugslab in Lunteren

Laatst bijgewerkt: donderdag 2 feb 2023 om 02:59 uur

LUNTEREN – De politie heeft woensdagmorgen een inval gedaan in gebouwen bij een boerderijwoning aan de Oude Bisschopweg in het buitengebied van Lunteren. Er zijn drie personen aangehouden: een bewoner en twee mannen van 62 en 36 jaar.

De inval vond plaats omstreeks half elf. De politie zette een arrestatieteam in en gebruikte daarbij onder meer een pantservoertuig. Na de inval werd het terrein afgegrendeld door agenten en rechercheurs.

Voor dit onderzoek gaan o.a. de recherche en de Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) sporen onderzoeken. Dat kan enige tijd in beslag nemen waardoor het kan duren voordat de politie met meer informatie komen.

112 Lunteren

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Lunteren lees je in onze categorie 112 Nieuws Lunteren. Alle 112 alarmeringen uit Lunteren kan je live volgen via 112 meldingen Lunteren.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.