Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Brandweerwedstrijd in Kootwijkerbroek, toeschouwers welkom!

19 februari 2022 09:00 - 15:00

Op zaterdag 19 februari 2021 organiseert de vrijwillige brandweer Kootwijkerbroek een brandweerwedstrijd. De wedstrijd wordt gehouden met een tiental korpsen uit de buurt die samen de Kring Barneveld vormen, dit is een oud samenwerkingsverband vanuit de tweede wereldoorlog.

Op dit moment is de brandweer Nederland geheel anders georganiseerd, de onderlinge band is nu meer veranderd in een vriendenrelatie. De wedstrijden vormen dus ook een soort jaarlijks terugkerend samenzijn.

Brandweer Kootwijkerbroek bestaat dit jaar 90 jaar, deze wedstrijd is de eerste uitspatting daarvan, later deze maand volgt nog een jaarvergadering. In juni staan er dagen gepland om de kinderen van de basisscholen uit het dorp eens een dag te verwennen, wat demo’s te verzorgen en nog een activiteitendag voor bedrijven en particulieren. Programma volgt.

Wie de wedstrijd wil bezoeken als toeschouwer, kan zich op die dag tussen 9.00 en 15.00 uur melden bij de brandweerkazerne aan de Drieenhuizerweg 5 in Kootwijkerbroek. Daar wordt de exacte locatie dan vermeld.

Gegevens

Datum:
19 februari 2022
Tijd:
09:00 - 15:00
Evenement Tags:
brandweerkootwijkerbroek.nl

Locatie

Brandweerpostkazerne Kootwijkerbroek
Drieenhuizerweg 5
Kootwijkerbroek,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.