Redactie politiek 1 reactie(s) wo 29 september 2021, 19:10

Experts beantwoorden vragen over windenergie in relatie tot gezondheid en laagfrequent geluid

Laatst bijgewerkt: woensdag 19:10 uur
BARNEVELD – Maandag 4 oktober vindt weer een themasessie plaats rond windenergie. Ditmaal beantwoorden experts vragen over windenergie in relatie tot gezondheid en laagfrequent geluid. Deze themasessie is de tweede in de reeks van drie. De themasessies zijn bedoeld voor raadsleden, inwoners en andere belanghebbenden die vragen hebben over windenergie.

De sessie is zijn online (via Zoom) en start om 19.30 uur.

Aanmelden nodig
Wilt u meedoen aan een sessie? Meld u zich dan vooraf aan. U kunt zich voor meerdere sessies aanmelden. U ontvangt na uw aanmelding een bevestiging en praktische informatie om online deel te nemen.

Drie online bijeenkomsten
Bij de eerste themasessie op donderdag 30 september staat de vraag centraal: waarom windenergie. De laatste themasessie vindt plaats op maandag 11 oktober, deze gaat over hoe inwoners in de omgeving van windenergie mee kunnen denken en meedoen in windenergie. De sessies zijn online (via Zoom) en starten om 19.30 uur.

Structuurvisie Wind
Onlangs is de Structuurvisie Wind gepubliceerd. Tot 16 oktober ligt deze ter inzage. In die periode kunnen inwoners en anderen belanghebbenden hun mening geven op de structuurvisie. De gemeente organiseert de online themasessies om antwoorden te geven op vragen die de structuurvisie misschien oproept.

In de Structuurvisie Wind staan randvoorwaarden en belangrijke aandachtspunten voor windenergie. Het gaat dan om grootschalige windenergie op een gedeelte van Harselaar en kleinschalige windenergie (tot 35 meter ashoogte) binnen de gehele gemeente.

Deel dit artikel

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.