Logo 112Barneveld

Redactie ongeval 4 reactie(s) di 24 januari 2023, 12:07

Fietsende scholier aangereden door vrachtwagen op ovatonde in Barneveld

Laatst bijgewerkt: dinsdag 24 jan 2023 om 16:13 uur

BARNEVELD – Op de Dr. Willem Dreeslaan in Barneveld is dinsdagmorgen rond 08:10 uur een scholier gewond geraakt bij een botsing met een vrachtwagen. De scholier was onderweg naar De Meerwaarde.

De jonge scholier reed op de ovatonde toen hij in botsing kwam met de vrachtwagen die komende vanaf de Valkseweg afsloeg naar de Dr. Willem Dreeslaan. Na behandeling van de ambulance verpleegkundigen is het jonge slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Agenten doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

112 Barneveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Barneveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Barneveld. Alle 112 alarmeringen uit Barneveld kan je live volgen via 112 meldingen Barneveld.

Locatie

112 Melding

08:11:09 24-01-23 Aanrijding letsel Dr. Willem Dreeslaan Barneveld Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.