Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 24 april 2022, 2:19

Fietser naar het ziekenhuis na aanrijding met auto op de Garderbroekerweg

KOOTWIJKERBROEK – In de nacht van zaterdag op zondag 24 april is op de Garderbroekerweg in Kootwijkerbroek een ongeval gebeurd.

Omstreeks 01:00 uur reden vanaf het viaduct bij de A1 een man en vrouw op de fiets naar beneden. De man zou slingerend op het midden van de weg hebben gereden. Een tegemoet komende automobilist kon de man niet meer ontwijken en een aanrijding was het gevolg.

De man kwam hard ten val op het asfalt. Een passerende automobilist kon eerste hulp verlenen totdat de ambulance en de politie ter plaatse waren.

Het slachtoffer is na stabilisatie door het ambulance team met spoed naar het UMC ziekenhuis gebracht in Utrecht. Wat de verwondingen precies waren is niet bekend, maar het vermoeden is dat hij flink hoofdletsel heeft opgelopen.

De Garderbroekerweg is vanwege het ongeval afgesloten. De fiets raakte zwaar beschadigd. De bestuurder van de auto raakte niet gewond en had ook niet gedronken. De fietser reed wel onder invloed en zal door de politie gezien worden als verdachte van het veroorzaken van een aanrijding.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons