Logo 112Barneveld

Redactie ongeval 0 reactie(s) di 27 december 2022, 16:21

Vrouw (82) overleden bij ongeval met vrachtwagen op de N302 bij Uddel

UDDEL – Op de Flevoweg (N302) bij Uddel heeft dinsdagochtend een zeer ernstig ongeluk plaatsgevonden tussen een fietser en een vrachtwagen. De fietsster, een 82 jarige vrouw uit Elspeet, raakte daarbij ernstig gewond en is in het ziekenhuis overleden.

Het ongeluk gebeurde rond 11.15 uur op de splitsing N302 met de Paleisweg. De hulpdiensten waaronder twee ambulances en een traumahelikopter rukten massaal uit. Het ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de gewonde fietsster in afwachting van het mobiel medisch team dat oer traumahelikopter werd ingevlogen. De trauma arts assisteert het ambulancepersoneel onderweg naar het ziekenhuis. De vrouw werd per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De Flevoweg (N302) werd tussen de rotonde Garderenseweg en de rotonde de Beek volledig afgesloten. De politie gaat onderzoek doen naar de toedracht van het ernstige ongeluk.

112 Uddel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Uddel lees je in onze categorie 112 Nieuws Uddel. Alle 112 alarmeringen uit Uddel kan je live volgen via 112 meldingen Uddel.

Locatie

112 Melding

11:15:33 27-12-22 Aanrijding letsel N302 - Flevoweg Ermelo Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.