Logo 112Barneveld

Redactie ongeval 7 reactie(s) di 15 november 2022, 13:23

Fietsster gewond bij een ongeval op oversteekplaats aan de Rooseveltstraat

Laatst bijgewerkt: dinsdag 15 nov 2022 om 20:28 uur

BARNEVELD – Dinsdagochtend is rond 11:35 uur een fietsster gewond geraakt bij een ongeval op de Rooseveltstraat.

Het gebeurde op de beruchte oversteek bij het Jan Seppenplein. De automobilist heeft de fietsster vermoedelijk over het hoofd gezien toen ze samen met haar man over de oversteek reed. Ze is onderzocht door personeel van de ambulance en daarna met onder meer beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis. Vanwege het ongeval was de Rooseveltstraat enige tijd afgesloten, de agenten hebben overleg gepleegd met hun collega’s van de VOA, maar deze kwamen niet ter plaatse. Auto en fiets raakte licht beschadigd.

112 Barneveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Barneveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Barneveld. Alle 112 alarmeringen uit Barneveld kan je live volgen via 112 meldingen Barneveld.

Reacties

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.