Logo 112Barneveld

Redactie overig 9 reactie(s) wo 09 november 2022, 15:36

Fotograaf niet schuldig aan ophangen hakenkruisvlag bij Stroe

STROE – Begin augustus is de politie een onderzoek gestart naar een opgehangen hakenkruisvlag en een bermbrand langs de A1 bij Stroe. Helaas heeft dit niet tot aanhoudingen geleid.

Op sociale media werd veel over de zaak gesproken en bij het betreffende persbureau kwamen zelfs bedreigingen binnen na het incident. Een fotograaf werd van betrokkenheid beschuldigd. Uit onderzoek is echter gebleken dat de fotograaf niet betrokken is geweest en enkel verslag deed.

Onderzoek naar de daadwerkelijke dader(s) van het incident, maar ook van de onacceptabele bedreigingen heeft vervolgens niets opgeleverd. Mocht je nog tips hebben over het incident, dan is het nooit te laat om deze te delen. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Reacties

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.