Logo 112Barneveld

Frans Halsstraat in Voorthuizen afgesloten vanwege gaslek
Redactie overig 0 reactie(s) ma 05 september 2022, 14:51

Frans Halsstraat in Voorthuizen afgesloten vanwege gaslek

VOORTHUIZEN – Aan de Frans Halsstraat is maandagmiddag rond 12:10 uur een gasleiding geraakt bij graaf werkzaamheden. Tijdens het saneren van een waterleiding werd per ongeluk een gasleiding meegetrokken.

De brandweer heeft samen met de uitvoerder de straat afgesloten vanwege de lekkage. Het gas spuit uit een leiding. Liander komt ter plaatse om de leiding af te sluiten en de leiding te repareren. Tot die tijd blijft de Frans Halsstraat met de Paulus Potterstraat afgesloten.

Inmiddels is het gas afgesloten, de leiding breuk lijkt onder de straat te zitten dus het herstelwerk gaat nog een aantal uren duren. De brandweer gaat inpakken omdat het gevaar wel is geweken.

112 Melding

12:07:56 05-09-22 P 1 BGM-02 HV materieel (Gaslekkage) (buiten) Frans Halsstraat Voorthuizen 071441 Brandweer Gelderland Midden (Monitorcode OvD West)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.