Ooster lokaal 0 reactie(s) za 09 oktober 2021, 17:28

Frisse start dankzij gift Oldtimers / RABO ClubSupport

VOORTHUIZEN – Donderdagavond 30 september was voor de EHBO Vereniging Voorthuizen een bijzondere avond. Tijdens de ledenvergadering werden de vier nieuw aangeschafte reanimatie oefenpoppen getoond.
De aanschaf van deze AED oefenpoppen is mede mogelijk gemaakt door giften van de Oldtimers Evenementen Voorthuizen en RABO ClubSupport van het afgelopen jaar.

De eerste Jaar/Ledenvergadering sinds de Covid periode, werd gehouden in het nieuwe “Ontmoetingscentrum de Eng” te Voorthuizen. Zowel de leden als het bestuur voelden zich meteen thuis en zijn dan ook zeer tevreden met deze multi-functionele locatie. Aan het einde van de avond kon er terug gekeken worden op een zeer geslaagde avond met een goede opkomst! Tijdens deze avond werden ook de 9 jubilarissen met 20 tot 40 jaar lidmaatschap in het zonnetjes gezet!

Diverse leden hebben al weer bij een aantal evenementen kunnen posten, zoals onder andere bij de GGD-vaccinatiepost te Barneveld. Net als de afgelopen jaren zijn al deze aanvragen weer ingevuld met leden vanuit de eigen vereniging.

Na meer dan een jaar van gedwongen afwezigheid hebben de leden er weer zin in om u te kunnen ontmoeten bij één of meerdere evenementen die in en rond Voorthuizen worden georganiseerd!

Voor het aanvragen van EHBO’ers bij uw evenement verwijzen wij u naar onze site www.EhboVoorthuizen.nl

De vereniging is ondertussen weer gestart met nieuwe Reanimatie cursussen, verder zijn er vergevorderde plannen om een beginners cursus EHBO te starten.

Heeft u interesse om een cursus bij ons te volgen, of heeft u vragen over onze cursussen mail dan naar [email protected]

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons