Logo 112Barneveld

Redactie overig 0 reactie(s) do 02 februari 2023, 16:24

Gasleiding geraakt tijdens verbouwing van het rouwcentrum bij begraafplaats De Plantage

BARNEVELD – Aan de Narcissenstraat in Barneveld is gestart met een grootscheepse verbouwing van het rouwcentrum bij begraafplaats De Plantage. De komende maanden wordt het gebouw gemoderniseerd. Er komen onder meer een nieuwe entree en een extra kamer. De koffiekamer wordt vergroot. Meer in het algemeen moet het binnen een stuk lichter worden.

Echter ging het donderdagmiddag mis, tijdens het graven werd met een graafmachine een zogeheten ‘huisaansluiting’ losgetrokken. De grondwerkers bedachten zich geen moment en konden de lekkage stoppen door tape om de leiding te binden. Liander werd in kennis gesteld die ook de brandweer volgens standaard procedure ter plaatse liet komen.

De brandweer heeft de locatie gecontroleerd en veilig gesteld. Liander komt de leiding repareren. Het werk ligt voor de grondwerkers even stil.

Locatie

112 Melding

14:58:06 02-02-23 P 2 BGM-02 HV overig (Gaslekkage) (buiten) Narcissenstraat Barneveld 071741 Brandweer Gelderland-Midden (Barneveld) (BvD)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.