Redactie barneveldmagazine 0 reactie(s) do 05 mei 2022, 19:16

“Geen uitdaging uit de weg”

Laatst bijgewerkt: donderdag 19:16 uur
Van de Krol European Trailer Care te Barneveld is de partner in hoogwaardige kwaliteit als het gaat om onafhankelijkheid, service en advies op maat. Ze zijn een reparatie-en keuringsbedrijf voor opleggers en aanhangers. Maar ook hulpmiddelen als laadkranen, laadkleppen en koelmotoren onderhouden en keuren zij in hun professionele werkplaats.

Schade’s kunnen zij snel repareren en onderdelen vervangen in de schade/spuit afdeling. In gesprek met eigenaar/directeur William van de Krol wordt het duidelijk dat het bedrijf de toekomst met vertrouwen tegemoet gaat. “We zijn een allround bedrijf, een zogeheten full service company, we zijn ervoor om de transportsector compleet te ontzorgen. Daarbij praten we met nadruk over al het zogeheten getrokken materiaal zoals opleggers en aanhangers boven de 3,5 ton gespecialiseerd in de transportsector.”

Van de Krol is zelf hét aanspreekpunt binnen de onderneming. “We hebben inmiddels zeventien mensen in dienst en zijn gestaag gegroeid, waaronder ook enkele familieleden zijn komen werken. Na de overname 1 juli 2020, toenmalig Bos trailerservice van Peter Bos, hij is eigenaar gebleven van Bos Trailerverhuur, waar wij het onderhoud voor zijn blijven doen en nog dagelijks mee samenwerken om klanten te voorzien van vervangend materiaal bij onderhoud/ schade. Van de Krol kan content zijn over de afgelopen coronaperiode. “Juist omdat de transportsector nooit stil staat, hebben wij niet heel veel last gehad van het virus. Daar zijn we natuurlijk tevreden over, en belangrijker in ons personeelsbestand en bij onze naasten zijn geen ernstige gevallen geweest.”

Van de Krol is verder vooral sterk met hun persoonlijke service en full service-concepten zoals onderhoudscontracten waar de banden en stilstand in meegenomen kunnen worden. “De beste oplossing vinden en geen uitdaging uit de weg gaan is onze kracht. We staan 24 uur per dag klaar om alle transportproblemen op te vangen.” William vervolgt: “We zijn er zelfs voor ’vaste’ klanten die in de werkplaats komen en een personeelstekort hebben of ziekte van een chauffeur door hun geplande ritten te verzorgen zodat de klant verder kan met wat voor hen belangrijk is, transport.”

“Verder is het fijn om te werken naar eigen idee met een enthousiast team en met familie om je heen. In de toekomst willen we onze service op peil houden en hoge kwaliteit blijven leveren.” Benieuwd geworden of vragen? Stel ze gerust aan William en daag hem maar uit.

Van de Krol European Trailer Care
Ambachtsweg 18, Barneveld
t. 0342 – 418 200
e. [email protected]
w. www.europeantrailercare.com

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.