Logo 112Barneveld

Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) vr 10 februari 2023, 17:30

Gemeente Barneveld doneert 62.000 euro aan Turkije en Syrië

BARNEVELD – De gemeenteraad heeft unaniem besloten om 62.000 euro te doneren voor noodhulp aan de slachtoffers van de aardbeving. De aardbeving vond plaats in de nacht van zondag op maandag in het zuidoosten van Turkije, niet ver van de grens met Syrië. Het bedrag is gebaseerd op het aantal inwoners (1 euro per inwoner).

De uitzonderlijk grote ramp roept ook in de gemeente Barneveld emoties en medeleven op. Voor sommige inwoners betreft het hun moederland waar nog steeds familie en vrienden wonen. Ook vanuit de samenleving worden zelf hulpacties opgezet. De gemeente Barneveld is met verschillende acties in contact en faciliteert waar mogelijk.

Wilt u zelf ook een bijdrage leveren? Meer informatie vindt u op www.giro555.nl. Op woensdag 15 februari is er een landelijke actiedag.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.