Logo 112Barneveld

Gewonde en veel schade na aanrijding op het Theaterplein in Barneveld
Redactie ongeval 0 reactie(s) do 18 augustus 2022, 18:18

Gewonde en veel schade na aanrijding op het Theaterplein in Barneveld

BARNEVELD – Op het Theaterplein in Barneveld, achter het Schaffelaartheater, zijn donderdagmiddag twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. Hierbij is een gewonde gevallen en is veel schade ontstaan.

Het ongeval gebeurde volgens P2000 rond 15.40 uur. In beide voertuigen zaten een man en een vrouw. De bestuurder van een Opel zag de van rechts komende auto op de parkeerplaats over het hoofd.

Een vrouw uit de Toyota raakte gewond en is met onbekend letsel door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft geholpen met het invullen van het schadeformulier. Beide auto’s zijn door een bergingsbedrijf afgesleept.

112 Barneveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Barneveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Barneveld. Alle 112 alarmeringen uit Barneveld kan je live volgen via 112 meldingen Barneveld.

Locatie

112 Melding

15:43:40 18-08-22 Aanrijding letsel Theaterplein Barneveld Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.