Logo 112Barneveld

Grote verkeerscontrole in Barneveld; ook de buschauffeur moet blazen
Redactie overig 1 reactie(s) do 01 september 2022, 22:00

Grote verkeerscontrole in Barneveld; ook de buschauffeur moet blazen

Laatst bijgewerkt: vrijdag 2 sep 2022 om 15:14 uur

BARNEVELD – De politie van Barneveld heeft donderdagmiddag een grote verkeerscontrole gehouden.

Op diverse locaties in de gemeente Barneveld hebben agenten een controlestraat opgezet. In de middag hielden ze een algemene verkeerscontrole nabij de rotonde Stationsweg met de Van Wijnbergenlaan. Hierbij werden steekproefsgewijs auto’s uit het verkeer gehaald voor controle, daarnaast werd gelet op de algehele staat van de voertuigen. De snelheid werd gecontroleerd door middel van de lasergun en er werd ook gecontroleerd op het vasthouden van de mobiele telefoon op zowel de fiets als in de auto.

Later in de middag werd er een grote alcoholcontrole opgezet op de rotonde van de Hanzeweg met de Wesselseweg in Barneveld.

Zestig bekeuringen

Er werden in totaal zo’n zestig bekeuringen uitgedeeld. Vier bestuurders hadden te veel gedronken. Uitschieters waren 27 bonnen voor niet handsfree bellen en 14 voor het niet dragen van een gordel. Verder waren er bekeuringen voor onder meer het niet voeren van een juiste kentekenplaat op een aanhanger, losse lading, te donker getinte ramen en losse kinbandjes van helmen.

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.