Redactie overig 0 reactie(s) vr 05 november 2021, 1:00

Grote verkeerscontrole op de A30 tussen Ede en Lunteren

EDE / LUNTEREN – Op de A30 tussen Ede en Lunteren werd donderdagavond een grote verkeerscontrole gehouden. In beide richtingen is een controle plaats ingericht op de parkeerplaatsen De Veenen en De Poel. Het verkeer uit beide richtingen wordt gecontroleerd.

Ruim 50 agenten deden mee aan de actie die rond 19:00 uur begon en duurde tot ongeveer 01:00 uur. Het is een algemene verkeerscontrole aldus een coördinator. We controleren willekeurig voertuigen. Onder andere politie Barneveld, Ede, het Verkeers Handhavingsteam en de parket politie deden mee. Langs de snelweg stond een ANPR en werden auto’s en vrachtwagens de parkeerplaats op gedirigeerd door motorrijders.

Er werden in totaal 45 bonnen geschreven, waaronder één voor rijden onder invloed van alcohol en drie voor rijden onder invloed van drugs. Daarbij is bloed afgenomen dat voor verder onderzoek wordt opgestuurd naar het lab. De uitslag van deze testen is nog niet bekend. Tijdens de controle werd donderdagavond ook een kleine hoeveelheid softdrugs in beslag genomen. In een ander voertuig werd een lading van 2000 sigaretten aangetroffen. Deze zaak wordt onderzocht door de douane.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons