Redactie ongeval 4 reactie(s) do 05 januari 2023, 19:07

Hulpdiensten groots opgeroepen voor ongeval op de Apeldoornsestraat in Voorthuizen

Laatste update: 4 weken geleden

VOORTHUIZEN – Meerdere hulpdiensten zijn aan het einde van de middag opgeroepen voor een ernstig ongeluk op de kruising Apeldoornsestraat met Tolnegenweg in Voorthuizen.

Het ongeluk gebeurde rond 17:25 uur op de kruising. Meerdere ambulances, brandweerwagens en twee traumahelikopters werden opgeroepen. Op de kruising heeft een harde botsing plaatsgevonden tussen een bedrijfsbus met daarin twee mannen en een witte Seat met daarin een oudere man en vrouw. De twee personen uit de Seat raakte bij de aanrijding gewond en zijn nagekeken in de ambulance. De vrouw is door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens een agent ter plekke gaat ook de man, die de auto bestuurde, voor controle ook mee naar het ziekenhuis.

De weg ligt bezaaid met brokstukken van beide voertuigen. Beide voertuigen raakten namelijk bij het ongeluk zwaar beschadigd. De politie is aan het overleggen of er onderzoek moet komen naar de toedracht van het ongeluk. Al lijkt er sprake te zijn van een voorrangsfout. De weg is vanwege het ongeluk dicht.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

17:32:41 05-01-23 A1 HV weg letsel Apeldoornsestraat Tolnegenweg Voorthuizen 2620 OvDG Ambulance Ede GelderlandMidden

Reacties

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.