Logo 112Barneveld

Redactie inbraak 1 reactie(s) ma 06 november 2023, 15:39

Inbrekers actief in Barneveldse wijk Veller; cirkelzaag gestolen uit bedrijfsbus

BARNEVELD – In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn inbrekers actief geweest in de Barneveldse wijk Veller. Uit een bedrijfsbus aan de Phoenixlaan werd een cirkelzaag gestolen en volgens Veilig Veller waren er diverse pogingen tot inbraak.

“Een nabij geparkeerde auto, die niet op slot was, werd doorzocht, maar voor zover bekend is niets meegenomen. Bij andere busjes is – zonder succes – geprobeerd in te breken en er waren ongewenste bezoekjes in de achtertuin van enkele woningen, omdat deze niet goed waren afgesloten”, aldus Veilig Veller.

Bij de bedrijfsbus op bijgaande foto lukte het niet om binnen te komen. De politie is voor tips bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844.

112 Barneveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Barneveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Barneveld. Alle 112 alarmeringen uit Barneveld kan je live volgen via 112 meldingen Barneveld.

Locatie

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.