Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:35:20 Hackfortlaan Barneveld 3771XC 46791 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

maandag 17 juni 2019
TOP NIEUWS

VANDAAG 17|06

KOOTWIJKERBROEK - Op de Essenerweg in Kootwijkerbroek is maandagmorgen rond half 9 veel schade ontstaan na een ongeval.

 

De witte auto kwam vanaf de Hulstweg en kwam in botsing met de zwarte auto die op de dwarsgraafweg reed. De zwarte auto raakte hierdoor van de weg en kwam half in de sloot terecht.

 

Bij het ongeval viel 1 gewonde. De andere automobilist raakte niet gewond. Het slachtoffer is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Een berger heeft de voertuigen weer uit de sloot gehaald en afgevoerd.

VANDAAG 17|06

NIJKERK - Aan de Voorthuizerweg in Nijkerk is maandagmorgen 17 juni een ongeval gebeurd. Rond half 7 werd een fietser aangereden door een automobilist.

 

De man fietste op het fietspad toen een vrouw met de auto uit een uitrit gereden kwam van een camping. De man hield er na de val een gebroken pols aan over. Ook had hij letsel aan zijn been. De man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

1/1

GISTEREN 16|06

BARNEVELD - Gisteravond heeft de politie een man aangehouden die een vrouw aanrandde aan de Hollands Hoenlaan in Barneveld. Na dit incident fietste de verdachte gelijk met hoge snelheid de wijk Veller in.

 

De politie was in de omgeving van de wijk actief in verband met eerdere soortgelijke meldingen in deze buurt. Met meerdere eenheden is de wijk afgezet en de burgerwacht van Zuid III en Veller is in stelling gebracht. Na een korte zoektocht kon de verdachte worden aangehouden op de Gelreweg. Het gaat om een 19-jarige man uit Barneveld.

 

De politie is deze ...

GISTEREN 16|06

LEUSDEN - Op de Burgemeester van der Postlaan in Leusden is zondagmiddag rond 13:45 uur een ongeval gebeurd. Een motorrijder raakte gewond na een aanrijding met een auto. De schade is aanzienlijk.

 

Het ongeval gebeurde op de kruising met de Hamersveldseweg. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens buurtbewoners gebeuren er vaker ongevallen op deze kruising.

GISTEREN 16|06

VOORTHUIZEN - Op de Rijksweg in Voorthuizen zijn zondagmiddag de verkeerslichten bij de wegwerkzaamheden uitgevallen. Dit leide al snel tot een chaos. Volgens buurtbewoners is de chaos rond 13:30 uur ontstaan en na 15:00 uur was er nog niets aan de stoplichten gebeurd.

 

Volgens één van buurtbewoners van de Rijksweg maakt provincie er een potje van. "Donderdagavond zijn de stoplichten geplaatst en vrijwel direct stond het al vast. Zonder overleggen werd mijn oprit laatst al dicht gegooid en kon ik mijn erf niet op. Toen heb ik een andere route genomen (de nieuwe Biezerweg) waar ...

VANDAAG 17|06

NIJKERK - Afgelopen zaterdag werd op de Spoorstraat in Nijkerk een man uit Nijkerk aangehouden voor het bezit van een handelshoeveelheid harddrugs en het rijden zonder rijbewijs. De man reed op een scooter waarvoor hij geen rijbewijs had en een aantal weken geleden ook al voor was bekeurd.

 

De man viel op omdat hij ineens ging lopen bij het zien van een motoragent. Tijdens de aanhouding verzette de man zich hevig waardoor een passerende automobilist de agent heeft geholpen om de man in de boeien te kunnen slaan. Onderzoek door de recherche volgt.

DONDERDAG 13|06

BARNEVELD - Informatiebijeenkomst ondermijning in het buitengebied van Barneveld. Het doel van de bijeenkomst is om signalen te gaan herkennen die mogelijk op ondermijning duiden. Bewoners van het buitengebied ten oosten van Voorthuizen en rond Stroe, Garderen en Kootwijkerbroek zijn van harte welkom. De avond start om 20:00 uur en wordt gehouden in Kulturhus De Essenburcht. Vanaf 19.30 uur bent u welkom voor koffie, thee en iets lekkers. U hoeft zich van tevoren niet aan te melden.

 

Het buitengebied is heel kwetsbaar geworden voor ondermijning. Criminelen maken meer en meer ...

Agenda

Zaterdag 20 juli

19:30
Voorthuizen

Zaterdag 03 augustus

11:00
Stroe

Maandag 02 september

18:30
Barneveld

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand

Headlines

Kabinet wil telefoonverbod op de fiets
Aantal stemmen:
  3255
76%
  Goed idee!

15%
  Bekeur alleen appende fietsers

9%
  Gebruik telefoon op fiets is veilig

BARNEVELD Barneveld Magazine