Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 15:04:38 Ongeval Letsel A1 Re Terschuur Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
woensdag 23 januari 2019
TOP NIEUWS

VANDAAG 23|01

TERSCHUUR - Op de A1 ter hoogte van Terschuur is woensdagmiddag 23 januari een personenauto achterop een vrachtwagen gereden. Het ongeval gebeurde vlak voor de afrit naar de A30 in de richting naar Apeldoorn.

 

Niemand raakte bij het ongeval gewond. Door het ongeval is de uitvoegstrook naar de A30 voorlopig dicht.

VANDAAG 23|01

BARNEVELD - Bij een kopstaart aanrijding met drie voertuigen op de Lunterseweg in Barneveld zijn meerdere lichtgewonden gevallen. Het ongeval gebeurde woensdagmiddag rond 14:30 uur.

 

Drie ambulances kwamen terplekke om de verschillende betrokkenen, waaronder kinderen, na te kijken. De auto's raakten zwaar beschadigd.

GISTEREN 22|01

KOOTWIJKERBROEK - Bergingsbedrijven hebben het razend druk. Een automobilist die dinsdagavond met zijn voertuig op de Wesselseweg in Kootwijkerbroek met zijn voertuig in de greppem belandde moest 2 uur op een berger wachten.

 

De bestuurder kwam met de schrik vrij. De oorzaak van de slippartij is gladheid.

GISTEREN 22|01

NEDERLAND - De sneeuw zorgt voor veel verkeersoverlast in Nederland. Op veel wegen en ook snelwegen wordt langzaam gereden.

 

De grootste problemen ziet de ANWB rond Utrecht, Arnhem, Nijmegen en Eindhoven. Het verkeer rijdt door de sneeuw langzaam, met als gevolg de files. Het aantal ongelukken blijft nog wel beperkt.

GISTEREN 22|01

BARNEVELD - In het tunneltje op de Kallenbroekerweg in Barneveld is dinsdagmiddag wederom een vrachtwagen vast komen te zitten. Het incident gebeurde rond 16:00 uur.

 

De chauffeur had de besneeuwde hoogteborden gemist en reed zichzelf muurvast in het te lage tunneltje onder de A30. Een berger zal proberen het voertuig los te krijgen.

 

Omdat auto's op de Kallenbroekerweg aardig moeten remmen voor het obstakel, en er veel sneeuw ligt, wordt de vrachtwsgen beveiligd door toezicht van de gemeente.

VANDAAG 23|01

NIJKERK - Bij een woning aan de Barneveldseweg (tussen de Nieuwe Voorthuizerweg en de Bulderweg) in Nijkerk heeft men dinsdagochtend gepoogd om in te breken. Zowel de deur aan de zijkant als de deur aan de achterzijde van de woning heeft men met een breekvoorwerp gepoogd open te breken. Gevolg een hoop schade maar gelukkig geen buit.

 

Wie heeft iets gezien? Graag melden via 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk ...

MAANDAG 21|01

PUTTEN - Het onderzoek naar de schedel die op 8 september 2018 in Putten werd gevonden, is afgerond. Het is een eeuwenoude schedel, blijkt uit onderzoek van het NFI. De onderzoekers dateren de schedel tussen 1535 en 1829 na Christus.

 

Op 8 september vorig jaar werd de schedel in de bossen bij Putten gevonden. Al vrij snel was bekend dat het om een menselijke schedel ging. Vervolgens heeft het NFI onderzocht hoe oud de schedel is. Uit dat onderzoek bleek dat de schedel een aantal eeuwen oud kan zijn en daarom wordt het niet verder onderzocht.

 

Als de schedel minder dan ...

Agenda

Zaterdag 16 maart

10:00
Kootwijkerbroek

Maandag 22 april

19:30
Voorthuizen

Zaterdag 20 juli

19:30
Voorthuizen

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand

Headlines

Kabinet wil telefoonverbod op de fiets
Aantal stemmen:
  3116
76%
  Goed idee!

15%
  Bekeur alleen appende fietsers

9%
  Gebruik telefoon op fiets is veilig

BARNEVELD Barneveld Magazine