Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:13:34 Wencopperweg 3771PP Barneveld 64132 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

zondag 25 augustus 2019
TOP NIEUWS

VANDAAG 25|08

PUTTEN - Op zondagavond 25 augustus is de brandweer van Putten met spoed uitgerukt voor een buitenbrand op een boerenerf aan de Kiefveldersteeg. Daar vatte door nog onbekende oorzaak een gasfles vlam.

 

De brandweer heeft de fles met een waterstraal gekoeld en wist de gaskraan daarvan dicht te draaien waardoor het explosiegevaar snel was geweken. Waardoor het gas uit de gasfles kon ontbranden is niet bekend.

VANDAAG 25|08

LEUSDEN - Zondagmorgen iets na 11:00 uur is een E-Biker om het leven gekomen bij een ongeval op de Randweg in Leusden. De vrouw werd bij een kruispunt met de Plesmanstraat geschept door een 33-jarige automobilist uit Leusden.

 

Een trauma arts is met een traumahelikopter ingevlogen om assistentie te verlenen. Het slachtoffer, een 69-jarige vrouw uit Hoevelaken, is met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist raakte niet gewond na de aanrijding en is zoals gebruikelijk bij een ernstige aanrijding aangehouden voor verhoor.

 

Door de klap ...

GISTEREN 24|08

BARNEVELD - De brandweer van Voorthuizen is zaterdagmiddag uitgerukt voor een ammoniakalarm bij Agro Merchants aan de Harselaarseweg in Barneveld.

 

Na een klein uur kon de brandweer weer terug naar de kazerne. Of er ook daadwerkelijk een lekkage was van Amoniak, is niet bekend.

GISTEREN 24|08

BARNEVELD - Zaterdagochtend omstreeks 11:25 uur heeft een oldtimer vlam gevat aan de Tijsselinglaan in Barneveld.

 

Toen de brandweer ter plaatse kwam had eigenaar het vuurtje al geblust. De brandweer heeft o.a. met de warmtebeeldcamera een nacontrole gedaan. Een defecte leiding is de oorzaak van de brand. Nadat de accu was losgehaald is de brandweer retour naar de kazerne gegaan.

GISTEREN 24|08

STROE - Een wielrenner is zaterdagochtend gewond geraakt bij een ongeval in Stroe. Het ongeval gebeurde omstreeks 10:00 uur net voorbij de kruising van de heideweg met de welgelegenweg. De wielrenner werd aangetikt door een andere wielrenner en kwam daardoor ten val.

 

Vanwege de ernst van de melding werd ook de traumahelikopter opgeroepen. Samen met het personeel van de terplaatse gekomen ambulance team's  is het slachtoffer onderzocht en daarna met onbekende verwondingen door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De traumahelikopter kon retour naar de basis.

...

GISTEREN 24|08

DE GLIND - Zaterdagmorgen heeft er een ongeval plaats gevonden op een boerderij aan de Ringlaan in De Glind.

De hulpdiensten werden rond 08:30 uur opgeroepen inclusief een traumahelikopter. Deze is even later weer afgemeld. Naast de ambulance en de politie was ook de brandweer van Achterveld aanwezig. 

 

Een kind zou in een landbouwmachine bekneld zijn geraakt maar bleek al snel bevrijd te zijn. Het kind liep slechts lichte verwondingen op aan zijn been.

VRIJDAG 16|08

BARNEVELD - Afgelopen weken zijn er vanuit de Barneveldse wijk De Vaarst diversen meldingen binnen gekomen van woninginbraken en poging tot.

 

De buurtwacht was opgezet n.a.v. de vele autoinbraken in de nachtelijke uren, met succes zo is gebleken. Nu er in de avonden steeds meer meldingen binnen komen van woninginbraken en pogingen tot heeft de buurtwacht besloten om nu ook per direct 's avonds te gaan waken in de wijk om dit te laten stoppen. 

 

Zij hebben voor deze uren ook buurtwachters nodig, dus bent u bereid om enkele keren 's avonds met mee te gaan of wilt u gewoon ...

Agenda

Maandag 02 september

18:30
Barneveld

Zaterdag 07 september

10:00
Hoogezand
95 euro boete voor appen op de fiets
Aantal stemmen:
  5244
52%
  Prima boete!

24%
  Veel te hoog!

25%
  Veel te laag!

BARNEVELD Barneveld Magazine