Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:02:29 (dia) De Hoven 3772DD Barneveld 64778 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

zondag 31 mei 2020

TOP NIEUWS

GISTEREN 30|05

VOORTHUIZEN - Vrijdagavond 29 mei is brand ontstaan in een chalet aan de Harremaatweg in Voorthuizen. De brandweer had het vuur snel onder controle. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

 

Volgens 112 Meldingen Barneveld kwam de melding net voor middernacht binnen.

VRIJDAG 29|05

BARNEVELD - Op de vuilstortplaats van Vink aan de Wencopperweg in Barneveld woedt een grote brand. De brand werd vrijdagavond omstreeks 19:00 uur gemeld.

 

Hulpdiensten drukte direct groots uit. De brandweer heeft speciale voertuigen gealarmeerd om meer water ter plekke te krijgen.

1/1

VRIJDAG 29|05

BARNEVELD - Joh. van de Kamp B.V. heeft jarenlang Barneveld Magazine verspreid in de hele gemeente én in Lunteren maar moet daar helaas mee stoppen. Wij kunnen in zee gaan met een andere commerciële verspreider maar hebben zelf het idee dat er ook andere alternatieven zijn waarbij we het budget ter beschikking stellen aan de gemeenschap. En het Barneveld Magazine nog meer een maatschappelijke functie krijgt.

 

De gemeente Barneveld zet een streep door de huis-aan-huis inzameling van oud papier door vrijwilligers van verenigingen. Vanaf 1 januari volgend jaar zamelt de gemeente ...

VRIJDAG 29|05

BARNEVELD - Leisurelands en de gemeente Barneveld hebben besloten om het gebied Zeumeren tijdens de Pinksterdagen in zijn geheel af te sluiten. Dit betekent dat naast wandelaars, fietsers ook auto's niet welkom zijn. Vandaag hebben Schateiland, het Paviljoen en Waterski Zeumeren tevens faillissement aangevraagd.


Deze maatregel is genomen omdat het tijdens hemelvaart te druk was. Tevens werd niet aan de coronaregels voldaan en werd er veel gedronken en gebarbecued. Vanaf dinsdag 2 juni tot in ieder geval woensdag 1 juli zal Zeumeren weer beperkt dagelijks open zijn, tussen 8.00 ...

VRIJDAG 29|05

KOOTWIJKERBROEK - Vrijdagmorgen 29 mei rond 9.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Kamperweg in Kootwijkerbroek.

 

Door nog onbekende oorzaak is een vrachtwagencombinatie met de achterste trailer weggegleden en in de sloot beland. Met behulp van een shovel is de trailer weer op de weg gezet. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.

 

Voor zover bekend is niemand gewond geraakt. De weg is tijdelijk versperd door het ongeval.

DONDERDAG 28|05

BARNEVELD - Als extra steun voor de winkeliers en andere ondernemers is het gratis parkeren in het centrum van Barneveld verlengd tot in ieder geval 1 juli. Het parkeerbeleid blijft echter van kracht, dus parkeer wel in de daarvoor bestemde parkeervakken.

 

Uitzonderingen
Weekmarkt:

  • In verband met de weekmarkt (donderdag) is parkeren op het Gowthorpeplein van woensdag 18:00 tot donderdag 15:00 uur niet toegestaan.
  • Nairacstraat en Emmastraat (parkeerplekken 's avonds alleen voor bewoners)
  • Op de Nairacstraat en Emmastraat kan van 9:00 tot 18:00 uur gratis geparkeerd worden. Na ...

MAANDAG 25|05

RENSWOUDE - Zaterdagavond 23 mei, rond 23.55 uur vond aan de Kooiweg in Renswoude een poging overval plaatsgevonden.


Rond die tijd schrokken de bewoners wakker omdat er werd aangebeld. Omdat ze dit vreemd vonden gezien het tijdstip, besloten ze de deur niet te openen. Wel keken ze de beelden uit, gemaakt door de bewakingscamera's en daarop zagen ze dat er een persoon met een bivakmuts op voor hun deur stond.

 

Signalement
De verdachte droeg droeg een donkerkleurige jas droeg met capuchon. Links op de borst is een opdruk. Ook droeg de persoon een strakzittende broek en ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren
 

Headlines

Nieuwsbrief

Meld je aan op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles wat er speelt in jouw omgeving.

95 euro boete voor appen op de fiets
Aantal stemmen:
  5244
52%
  Prima boete!

24%
  Veel te hoog!

25%
  Veel te laag!

BARNEVELD Barneveld Magazine