Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 18:19:24 Oldenbarneveldplein 3772XT Barneveld 7096 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

zondag 17 januari 2021

TOP NIEUWS

GISTEREN 16|01

NIJKERKERVEEN - De brandweer van Zwartebroek is zaterdagavond uitgerukt voor een forse uitslaande brand in een schuur aan de Meester Folkersstraat in Nijkerkerveen.

 

Bij aankomst van de brandweer waren hoge vlammen te zien. Na een snelle hevige inzet was het vuur onder controle. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

GISTEREN 16|01

REGIO - Zaterdagavond rond 19.00 uur is de sneeuwpret voor de kinderen (en ouders) begonnen. Op diverse speelplaatsen wordt een poging gedaan om een sneeuwpop te maken. Ouders trekken hun kinderen op een slee door de sneeuw. Vanavond ligt er naar verwachting op de meeste plaatsen een sneeuwlaagje van 2 à 3 centimeter.

 

Het KNMI waarschuwt voor gladheid en heeft code geel afgegeven. De waarschuwing geldt tot morgenmiddag 12.00 uur.

 

Voeg jouw sneeuwpret foto toe via de "Toevoegen" knop onder de foto's!

GISTEREN 16|01

WOUDENBERG - Zaterdagmiddag is er rond 17:30 uur een personenauto in de greppel beland op de Brinkkanterweg in Woudenberg. De hulpdiensten zijn groots gealarmeerd. Naast de brandweer uit Woudenberg is ook het duikteam van brandweer Amersfoort opgeroepen.

 

Een BMW is door nog onbekende oorzaak in de greppel terechtgekomen. De bestuurder van het voertuig is spoorloos. Een berger is opgeroepen om het voertuig af te slepen.

 

Update

De bestuurder van het voertuig heeft zich op de plaats van het ongeval gemeld samen met een tractor. Hij had de plaats van het ongeval verlaten om ...

GISTEREN 16|01

BARNEVELD - Een meeuw is zaterdag 16 januari door de brandweer uit een boom aan de Churchillstraat in Barneveld bevrijd. Het dier zat vast in visdraad.

 

De hoogwerker van de brandweer is ingezet om het dier te bevrijden omdat hij op een aantal meter boven de grond hing. Het dier wordt door medewerkers van de dierenambulance overgebracht naar de vogelopvang.

GISTEREN 16|01

LUNTEREN - In het Lunterse Buurtbos in de omgeving van de Immenweg zijn zaterdagmorgen drie personen aangehouden door de politie. Volgens een buurtbewoner zou er wat gebeurd zijn vlakbij Landgoed De Scheleberg. Zeker twee mannen zouden een hek over geklommen zijn en het bos in zijn gevlucht. De politiehelikopter en agenten uit zeker zes politiewagens zochten de verdachten.

 

Bergingsbedrijf Houterman heeft een zwarte auto afgesleept welke door agenten in beslag is genomen. De politie ter plaatse kon niet melden wat de reden was van de vluchtende verdachten.

 

De politie ...

DONDERDAG 14|01

BARNEVELD - Op donderdag 17 december 2020 omstreeks 12.55 uur heeft er een ongeval tussen een fietser en een auto plaatsgevonden op de Brabanterlaan in Barneveld. Helaas is deze aanrijding pas deze week bij de politie bekend gemaakt. Het slachtoffer was met de fiets en werd aangereden door een donkerkleurige personenauto. Het merk en type is onbekend.


Het slachtoffer heeft diverse verwondingen opgelopen. De bestuurder van de auto is zonder op- of omkijken doorgereden. Dit is strafbaar in Nederland. Je moet ten alle tijden na betrokkenheid bij een aanrijding je gegevens achterlaten.


De ...

DINSDAG 05|01

VOORTHUIZEN - Op woensdag 30 december 2020, tussen 08.00 uur en 16.50 uur, heeft er een poging tot woninginbraak plaats gevonden in een woning aan de Rubensstraat in Voorthuizen.


Heeft u iets gezien of gehoord belt u 0900-8844.

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren
 

Headlines

Volgend jaar weer knallen tijdens de jaarwisseling
BARNEVELD Barneveld Magazine