Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:38:50 Bgm-01 Reanimatie (inzet Aed) Aldegondestraat Barneveld 071780 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 2 spoed Brandweer Barneveld...
zaterdag 24 oktober 2020

TOP NIEUWS

VANDAAG 24|10

NIJKERK - Op de Barneveldseweg N301 tussen Nijkerk en Terschuur zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee mannen van 18 jaar uit Harskamp ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. Volgens 112 Meldingen Nijkerk kwam omstreeks 01:00 uur een cabrio met twee inzittenden op zijn kant tegen een boom tot stilstand. Beide inzittenden kwamen bekneld te zitten.

 

Om de slachtoffers snel te kunnen bevrijden heeft de brandweer de auto weer op vier wielen getrokken. Eén slachtoffer kon al snel bevrijd worden, het tweede slachtoffer zat dusdanig bekneld dat de brandweer ruim een ...

VANDAAG 24|10

HARSKAMP - Bij een ongeval op de Laarweg in Harskamp zijn vrijdagavond twee gewonden gevallen. Op de kruising met de Westenengerdijk kwamen omstreeks 22:10 uur een personenauto en een bedrijfsbus frontaal met elkaar in botsing en kwamen daarna beiden in de naastgelegen greppel tot stilstand.

 

Beide bestuurders raakte bij dat ongeval gewond. Hulpdiensten zijn groots uitgerukt om hulp te verlenen aan de betrokkenen. De bestuurder van de bedrijfsbus wordt verdacht van het rijden onder invloed. 

1/1

GISTEREN 23|10

BARNEVELD - Tijdens een controle deze week troffen de boa's een jongeman aan, die bezig was met het afsteken van zwaar, illegaal vuurwerk. Levensgevaarlijk!

 

Proces-verbaal werd opgemaakt en er volgde nader onderzoek. De politie trof vervolgens in de woning van de jongen nog meer zwaar illegaal vuurwerk aan, wat ook in beslag genomen werd.

 

De komende tijd zullen de politie en boa's extra controleren op het afsteken van vuurwerk.

GISTEREN 23|10

TERSCHUUR - Op de A1 ter hoogte van Terschuur heeft vrijdagmiddag rond 16.00 uur een ongeval plaatsgevonden. Een auto en twee bestelbusjes waren bij de aanrijding betrokken en raakten alle drie flink beschadigd.

 

Vanwege het ongeval werd een rijbaan afgesloten en ontstond een flinke file tussen Amersfoort en Apeldoorn. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

DONDERDAG 22|10

AMERSFOORT - Op donderdag 22 oktober tussen 18.00 en 18.25 uur is een tas met camera en lenzen gestolen vanuit een geparkeerde auto in de Q-park garage aan de Beestenmarkt in Amersfoort.

 

De persfotograaf van deze website kwam terug bij zijn auto en zag dat een zijruit was ingeslagen en zijn tas verdwenen was. Het gaat om Canon apparatuur ter waarde van Euro 5000,-. Twee verdachte jongens hielden zich op in de garage. De politie is op de hoogte gesteld.

 

Bent u getuige geweest of weet u waar verdachte Canon foto apparatuur te koop wordt aangeboden neem dan contact op met ...

DONDERDAG 15|10

BARNEVELD - Op woensdag 14 oktober 2020 tussen 12.00 uur en 13.00 uur, werd op een parkeerplaats bij de Wilhelminaschool aan de Van den Berglaan in Voorthuizen een personenauto aangereden. De auto raakte door de aanrijding beschadigd.

 

De bestuurder van de andere auto is doorgereden zonder zijn identiteit kenbaar te maken. De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien? Neem contact op met de politie via telefoonummer 0900-8844.

DINSDAG 13|10

BARNEVELD - Bij een garagebedrijf aan de Mercuriusweg in Barneveld zijn meerdere auto's opengebroken. Dit is waarschijnlijk gebeurd in de nacht van maandag op dinsdag 13 oktober.

 

Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie via telefoonummer 0900-8844.

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren
 

Headlines

Nieuwsbrief

Meld je aan op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles wat er speelt in jouw omgeving.

Ben jij voorstander van nieuwe Corona maatregelen?
Aantal stemmen:
  132
33%
  Oneens

67%
  Eens

BARNEVELD Barneveld Magazine