Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:31:44 Aanrijding Met Letsel Stoutenburgerweg Terschuur Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
maandag 21 juni 2021

1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 21|06

BARNEVELD - Gemeente Barneveld gaat van start met het opstellen van de Omgevingsvisie. In deze visie geven wij richting aan het Barneveld van 2040, waar het prettig wonen, werken en recreëren is. De Omgevingsvisie geeft dus antwoord op de vraag: hoe ziet Barneveld er over ongeveer 20 jaar uit? Het gaat over ruimte voor wonen, werken, milieu, verkeer, natuur en water. Maar ook over gezondheid, energie en klimaatadaptatie. Om de visie te maken hebben we de omgevingservaring, meningen en ideeën nodig van iedereen die in Barneveld werkt of woont.

Hoe kijkt u als inwoners of ondernemer naar de ...

VANDAAG 21|06

UDDEL - Onderaan de afrit van de A1 bij Kootwijk zijn maandagavond rond 18:30 uur twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Een dame op leeftijd raakte gewond en wordt in de ambulance behandeld.

 

De oprit vanuit Uddel richting Apeldoorn werd afgesloten voor verkeer. De schade is behoorlijk aan beide auto's.

VANDAAG 21|06

KOOTWIJKERBROEK - Maandagochtend 21 juni heeft er weer een ongeval plaatsgevonden in de beruchte bocht op de Wesselseweg tussen Barneveld en Kootwijkerbroek. De hulpdiensten werden om 10:00 uur massaal gealarmeerd voor een ongeval met letsel. Meerdere brandweerauto's, politie en een ambulance kwamen ter plaatse. De bestuurster raakte lichtgewond en is onderzocht door medewerkers van de ambulance, waarna ze is overgebracht naar het ziekenhuis.

 

De vrouw kwam met haar auto uit de richting van Kootwijkerbroek en is in de bocht de macht over het stuur verloren en op de zijkant ...

GISTEREN 20|06

BARNEVELD - In het voormalige pand van Intertoys aan de Langstraat 20a in Barneveld wordt op vrijdag 25 juni en zaterdag 26 juni de zevende pop-up boekenmarkt van HuibHistoryBooks gehouden.

 

Het assortiment is aangevuld met honderden nieuwe tweedehands boeken. Ook dit keer gaat het om meer dan 35.000 boeken. Het assortiment bestaat uit onder meer thrillers, romans, theologie, planten en dieren, landen, Engels, fantasy, kunst, sport, kook- en geschiedenisboeken. Ook zijn er meer dan 4000 kinderboeken. Daarnaast liggen er meer dan 2500 boeken over de Tweede Wereldoorlog uit een ...

GISTEREN 20|06

BARNEVELD - In een woning aan de Vellerselaan in Barneveld is zondagmorgen een flinke brand uitgebroken. Rond 10:05 uur werd de brandweer door de bewoners gewaarschuwd. Op de zolder stond een droger in de brand. De brand is door de brandweerlieden geblust.

 

De bewoners waren op het moment van de brand thuis. De woning heeft veel schade opgelopen en is voor langere tijd onbewoonbaar. De Vellerselaan was door agenten afgesloten voor verkeer.

GISTEREN 20|06

BARNEVELD - In de nacht van zaterdag op zondag 20 juni is een oudere man van de trap gevallen in een woning aan de Goudenstein in Barneveld. De man raakte daarbij een glazen voorwerp en dusdanig ernstig gewond dat meerdere ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen.

 

Het slachtoffer is door brandweermannen uit de woning geholpen en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

ZATERDAG 19|06

OTTERLO - In een leegstaand pand aan de Harskamperweg in Otterlo is zaterdagavond 19 juni brand ontstaan. De brandweer werd volgens 112 Meldingen Otterlo om 18:24 uur opgeroepen.

 

De brandweer was snel ter plaatse en heeft de brand kunnen blussen. De politie onderzoekt de brand en gaat uit van brandstichting.

VANDAAG 21|06

BARNEVELD - Met een wandeling langs de Esvelderbeek opende wethouder André van de Burgwal vanmiddag officieel het wandelrondje 'Rondje Barneveld'. Hij deed in aanwezigheid van Marcel Westdijk van Routebureau Veluwe, Wilco de Jong van Go Barneveld en Carl Koetsier, voorzitter van Plaatselijk Belang Barneveld Centrum.

 

De route van Rondje Barneveld voert onder meer door een groene omgeving langs de randen van Barneveld, zoals bijvoorbeeld door de Esvelderbeekzone en het Oosterbos. Om het wandelen van het rondje zo gemakkelijk mogelijk te maken, zijn er door de kern van Barneveld ...

VRIJDAG 18|06

Om echt iets te doen aan de hoge energierekening kun je kiezen voor spouwmuurisolatie. Door deze manier van isoleren voorkom je dat warmte zomaar via de muren van je woning naar buiten verdwijnt, want dat is aan de orde van de dag. Zonder isolatie dweil je met de kraan open.

 

Zo wordt het nooit comfortabel warm in je woning

Je kunt stoken wat je wilt, als de warmte zomaar via de muren je huis weer verlaat, dan wordt het nooit comfortabel warm in je huis. En dat zou het getuige de hoge energierekening wel het geval moeten zijn. Hoogste tijd dus om de spouwmuur te isoleren. Het ...

Agenda

 

Headlines

Zomer- of wintertijd?
Aantal stemmen:
  568
39%
  Laten zoals het is

37%
  Hele jaar wintertijd

23%
  Hele jaar zomertijd

BARNEVELD 24Webvertising