Redactie cultuur 0 reactie(s) di 26 april 2022, 16:45

Interactieve liveshow van de Kiesmannen in de Bibliotheek Barneveld

BARNEVELD – Donderdag 12 mei komen de Kiesmannen naar de Bibliotheek Barneveld. Laat je meeslepen tijdens deze show en stel al je vragen aan de lokale politici en experts. De Kiesmannen (Jochem Jordaan en Dylan Ahern) maken politieke theatershows, podcast en campagnes. Eerder stonden ze al in een uitverkochte Paradiso, ITA, Stadsgehoorzaal Leiden en (bijna) op Lowlands.

Tijdens een interactieve liveshow met muziek en humor nemen de Kiesmannen je mee in een verhaal over de weg naar en ná de gemeenteraadsverkiezingen. Ze gaan met jonge politici en experts in gesprek over de uitslag van de verkiezingen en de toekomst van Wonen en Klimaat in Barneveld. Zeker met de grote kabinetsplannen ligt er voor de lokale politiek een grote opgave. Waar liggen de grootste uitdagingen bij deze thema’s? Wat kan de gemeente daar allemaal betekenen? En wat zijn de politici van plan met de stad? Geen vraag blijft onbeantwoord!

Gratis, maar aanmelden via de bieb
Toegang tot de liveshow is gratis, maar meld je van te voren aan via www.bibliotheekbarneveld.nl. De avond start om 20.00 uur en is om 21.00 uur afgelopen. Vanaf 19.30 uur is de zaal open en staat de koffie en thee voor je klaar.

Gelderland in Vrijheid
De Vrijheidsdagen maken onderdeel uit van Gelderland in Vrijheid en wordt mede mogelijk gemaakt door Rijnbrink en Provincie Gelderland. Van februari tot en met september 2022 organiseren alle 20 Gelderse Bibliotheken Vrijheidsdagen met allerlei mooie activiteiten rondom vrijheid. De Bibliotheek Barneveld vindt het belangrijk dat iedereen zich bewust is van onze vrijheid en de waarde daarvan voor onze democratie en rechtstaat.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons